Filter Close filter

Kategori / Symbol

 • Café / Matsal / Restaurang
 • Övrigt
 • Reception / Expedition / Information
 • Säkerhetsskyltar
 • Sopor / Städ / Tvättstuga
 • Toalett / WC / Skötrum

Sortering

 • Glasförpackningar
 • Matavfall
 • Metall
 • Pappersförpackningar
 • Plast & Gummi

Material

 • Aluminium
Visar 49 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Campingskyltar

Skapa en campingupplevelse som är både trevlig och säker med hjälp av skyltar. Placera tydliga och informativa skyltar på er camping för att hjälpa besökare att hitta rätt på området. Genom att använda våra skyltar kan ni kommunicera viktig information och förhållningsregler till besökare. 

Parkeringsskyltar 

På en campingplats kan det behövas olika typer av parkeringsskyltar. Vi har ett brett utbud av parkeringsskyltar som kan användas på er camping så som skyltar med tidsbegränsning, förbudsskyltar, handikapparkering och parkeringsskylt för gäster. Behöver ni anpassa parkeringsskyltarna utefter er camping med specifika nummer så kan ni göra detta genom att designa er unika campingskylt i redigeringsverktyget. 

Gatuskyltar 

Hjälp besökare att hitta rätt på campingen till olika platser så som till tältplatsen, stugan, lekplatsen eller husbilsplatsen. Skyltarna kan även visa gatans namn och vilka områden som finns. Det är viktigt att skyltarna är tydliga, enkla att förstå och placerade på lämpliga platser. 

Förbudsskyltar 

Förbudsskyltar på en camping är viktigt för att visa vilka beteenden som inte är tillåtna på en camping. Rökning är en brandrisk och kan störa andra campare, genom en rökning förbjuden skylt kan ni tydligt visa upp var det är förbjudet att röka för att öka trivseln och säkerheten. På Myndigheten för samhällsskydd och beredskaps hemsida kan ni läsa mer om tips på hur man kan minska risken för brand på er camping. Om ni har platser där man inte får parkera moped, cykel eller sparkcykel kan ni även sätta upp sky   ltar för detta.  

Återvinningsskyltar 

Visa besökare vad man får slänga på sopstationen på campingen med hjälp av återvinningsskyltar. Regler för hur avfall ska sorteras och tas om hand kan hjälpa till att hålla campingplatsen ren och skydda miljön. Gör det enklare för alla att sortera på rätt sätt för att skapa ordning och reda på campingen. Märk upp var man får slänga papper, plast, glasflaskor och wellpapp.  

Ordningsreglerskyltar 

En skylt med ordningsregler på en camping är en viktig skylt som tydligt visar vilka regler som gäller på området. Denna campingskylt kan hjälpa till att skapa en trygg och säker miljö för campare, besökare och personal. Vanliga ordningsregler på en campingplats kan vara tystnad mellan vissa tider, eldningsförbud, husdjursförbud och regler för in- och utcheckning. Ni skriver själva in vilka regler ni vill att era campinggäster ska följa i vårt redigeringsverktyg.

Andra typer av campingskyltar

För att underlätta för era besökare kan man ha campingskyltar som visar vart man hittar olika utrymmen så som diskrum, latrintömning, duschar och toaletter. Genom att använda vårt redigeringsverktyg kan ni själva bestämma vad som ska stå på skylten samt hur den ska vara utformad. Skyltarna har ett slitstarkt material som fungerar både för inom och utomhusbruk. 

JCGT och campingskyltar

Sedan 2006 har vi jobbat med att producera campingskyltar och andra skyltar till företag och privatpersoner. Vi erbjuder högkvalitativa produkter med snabb leverans.
Hittar ni inte det ni söker eller har någon annan fråga så är ni varmt välkomna att höra av er till oss på JCGT.

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss