Visar 86 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Trivsel- & Ordningsskyltar

Trivselskyltar och ordningsskyltar främst syfte är att, som det låter på namnen, bidra till att skapa ordning och på så sätt trivsel. Med tydliga symboler kombinerat med text så visar de vilket rum som finns här eller om det finns några förbjud eller ordningsregler som gäller på platsen. De monteras med fördel vid, ovanför eller på en dörr för bäst synlighet. Montage vid dörr är inget krav, det viktigaste är att skylten sitter där den gör mest nytta.

Trivselskyltar och ordningsskyltar är vanliga i hyres- och bostadsrättsföreningar, i butiker, restauranger och andra kommersiella fastigheter. De är bra för att märka upp vissa utrymmen i fastigheten och på så sätt förenklar för boende eller fastighetsskötare att hitta ditt de ska. De kan även användas som ett komplement till taktila skyltar i offentliga rum. Då offentliga platser skall vara tillgängliga för alla så bör en trivselsskylt inte ersätta en taktil skylt, endast komplettera.

Skyltar för trivsel och ordning

Har tvättmaskinen gått sönder i ett hyreshus och en reparatör är på väg så är en tydlig skylt en bra hjälp för denne att hitta. Ligger tvättstugan i en källare med en lång korridor med många dörrar så kan det ta lång tid att hitta.

Design och produktion av våra ordningsskyltar och trivselskyltar sker i våra lokaler i Göteborg. Saknar ni en skylt eller vill ni ändra informationen på en befintlig skylt så är ni välkomna att höra av er till oss.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss