Visar 39 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Byggskyltar

Här hittar ni alla skyltar och produkter som hör till inom byggbranschen. Skyltar som informerar de som jobbar på platsen och dess besökare om diverse regler som gäller där. Vart det är förbjudet att röra sig, vart nödutgången finns och vilka faror som kan uppstå på platsen. Här hittar ni även skyltar som hör hemma i en nybyggd fastighet som säkerställer en säker och trygg miljö.

Skyltar till nyproduktioner

Skall en ny fastighet byggas eller skall en gammal renoveras så är det viktigt att arbetsmiljön är säker. De som jobbar där skall enkelt at del av nödvändig information för platsen. Vilken typ av skyddsutrustning som krävs, vilka faror / risker som finns och om där finns några förbud. Dessa typer av skyltar kallas Arbetsmiljöskyltar och dessa kan beställas med olika storlekar och i olika material. Temporära skyltar som skall sitta uppe ett tag eller permanenta skyltar som skall sitta upp en längre tid.

Behöver ni skapa temporära skyltar som endast kan användas på en arbetsplats så kan vi hjälpa er med det. Ni har möjlighet att designa era skyltar själva i vårt digitala skyltverktyg här. Bestäm själv storlek och lägg in er text och logga om ni så önskar. Har ni några fler funderingar så är det bara att mejla eller ringa oss.

Fastighetsskyltar

Med fastighetsskyltar menar vi skyltar som hör hemma i en allmän fastighet. Det kan vara ett kontor, bibliotek, kommunhus eller sjukhus. Skyltar och kontrastmarkering som skapar en tryggare miljö för människorna som vistas där och som hjälper dem dit de ska. Skyltar som visar vilka regler som gäller, hur och när man får parkera där, om det är tillåtet eller förbjudet att röka och om området kameraövervakas. Olika typer av skyltar för just denna lokalen.

Kontrastmarkering

Säkerhetsmarkering som markerar ut olika målpunkter i en fastighet och gör den säkrare. Kontrastmarkering för höjdskillnader vid trappa eller på golv och kontrastmarkering för glaspartier. Att dessa målpunkter markeras väl och görs tydligare är ett krav från Boverket.

Taktila skyltar

Skyltar med taktil text och punktskrift som hjälper de flesta besökarna att hitta rätt i fastigheten. Taktila piktogram som monteras vid en dörr och som tydligt visar vad som finns bakom denna dörr. Taktila kartor och informationstavlor och ger besökaren en bättre överblick över lokalen som hjälper den att navigera sig rätt.

Utrymningsskyltar

I en fastighet skall alla nödutgångar vara tydligt markerade och enkla att hitta vid en nödsituation. Detta kan bland annat göras med tydliga utrymningsskyltar som visar vart närmsta nödutgång finns.

Parkeringsskyltar

Vid ett nybyggt garage eller parkeringshus så bör det finnas parkeringsskyltar vilka regler för parkering som finns där. Vilka tider som besökaren måste förhålla sig till, om några platser är förhyrda eller privata exempelvis. Om det råder parkeringsförbud på en yta så bör där finnas en parkeringsförbud skylt.

Övervakningsskyltar

Om det sker kameraövervakning på platsen så har ni en skyldighet att meddela de besökande om detta. Gör detta bäst med tydliga kameraövervakningsskyltar, en vid varje ingång.

Egna skyltar inom byggbranschen

Vårt mål är att ni skall hitta alla skyltar ni kan tänkas behöva för ert byggprojekt. Vi kan tillverka det mesta inom skyltväg och hittar ni inte det ni behöver så hör gärna av er. Vi har en lång erfarenhet inom skylttillverkning och vi har koll på lagar och regler.

JCGT och Fastighetsskyltar

Vi på JCGT brinner för att öka tillgängligheten i samhället. Vår önskan är att öppna upp och göra det enklare för alla människor att röra sig fritt inom allmänna rum. Vi har tillverkat fastighetsskyltar och andra typer av skyltar inom byggbranschen i många år och samlat på oss en bred kunskap och stor erfarenhet. Design och tillverkning av våra skyltar sker i våra lokaler i Göteborg, med ett miljövänligt arbetssätt till ett bra pris. Vi jobbar endast med de bästa materialen på marknaden och vi har kort leveranstid på 3-4 arbetsdagar.

Hittar ni inte de skyltar som ni behöver eller har ni några andra frågor så får ni gärna höra av er till oss. Vi hjälper er gärna och inga frågor är för dumma. Hör av er till oss idag inför ert nästa byggprojekt.

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss