Visar 62 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Namnskyltar och namnbrickor

Graverade namnskyltar att fästa på din tröja eller blus är ett snyggt och enkelt sätt att visa vem du är och vilket ansvarsområde du har på din arbetsplats. En namnskylt är det första din besökare eller kund lägger märke till och därför är det extra viktigt att skylten är stilren och enkel att läsa av. Våra namnskyltar i plast är ett prisvärt alternativ som du kan designa helt själva.

Beställa namnskylt med magnet

Vi gör namnskyltar i fyra olika material: PlastAluminiumMässing och Trä med plast ovanpå. Du kan välja mellan tre olika fästmetoder som lämpar sig bäst för olika tillfällen och plagg som de skall sitta på. Militärklämma är vanligt för de som jobbar inom sjukvård och fäster bra på skjortor eller rockar. Du kan välja magnet som fäster bra på de flesta klädesplagg utan att lämna några tydliga spår efter sig. Det sista alternativet är nål, som är ett vanligt och enkelt sätt att fästa en namnskylt. Nålen kan dock lämna efter sig ett litet hål i din tröja eller skjorta.

Önskar ni göra en större beställning och inte vill skriva in alla namn eller titlar på en och samma gång? Då får ni gärna höra av er till oss så hjälper vi er att lägga er beställning så enkelt och smidigt som möjligt.

Börja designa er egen namnskylt i plast redan idag i vårt webbaserade skyltverktyg. Skapa en snygg skylt som ni mer än gärna sätter på er klädsel och visar upp för personen ni möter. För att börja designa, klicka här:

Använd Excel för att beställa många namnskyltar

Behöver ni beställa många namnskyltar på en och samma gång så kan ni enkelt och smidigt använda er av Excel för det. Skriv in informationen ni önskar på alla skyltar i ett Excel-dokument och ladda upp det i vårt skyltverktyg. Då skapas era namnskyltar inom några sekunder och sedan är det bara att beställa.

Fler exempel på namnskyltar:

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss