Filter Close filter

Kategori / Symbol

  • Övrigt
  • Personal
  • Reception / Expedition / Information
  • Rum
  • Skola / Lärosäte

Storlek

  • 150 x 150 mm
  • 295 x 180 mm

Material

  • Mässing
Visar 31 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Kontorsskyltar

På ett kontor kan det finnas en stor variation på olika typer av kontorsskyltar. De kan variera beroende på vad det är för verksamhet som företaget bedriver. En kontorsskylt kan vara allt från namnskyltar/bröstskyltar för att man lätt ska hålla reda på sina kollegor i företaget. Eller kontorsskyltar att sätta utanför konferensrummen eller ett skrivarum, som underlättar för personalen att hitta rätt på sin arbetsplats.

Dörrskyltar Kontor

I ett företagskomplex där flera företag sitter i samma byggnad så kan det vara bra att ha en skylt utanför dörren till kontoret så man hittar till rätt företag och kontor. Eller om det är ett företag med flera våningar så kan man använda kontorsskyltar utanför varje avdelning.

Namnskylt kontor

Det finns även dem som har egna kontorsrum, då kan det vara bra att informera vems rum som tillhör vem. På en sådan skylt står ibland bara namnet men det är även vanligt att det står vilken avdelning personen jobbar på har samt yrkestitel. Då många söker på stör ej skylt kontor och upptagen skylt kontor så finns det ett behov av att ibland kunna ändra status på sina kontorsskyltar. Det kan hända att personen inte vill bli störd om hen sitter i ett viktigt möte eller behöver koncentrera sig i lugn och ro. Det skapar även förutsättningar för en bra arbetsmiljö.

Bra att ha på kontoret

Förutom olika typer av kontorsskyltar så kan det även vara roligt att ha företagspennor på kontoret. Antingen om man skriver in sitt egna namn på pennan med en företagslogga eller att man skriver ut företagsnamnet. Kolla gärna in våra pennor här.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss