Öppettider skyltar för ert företag

Informera era kunder med hjälp av en tydlig öppettider skylt som visar på era öppettider samt kontaktuppgifter. Tydlig och korrekt information är viktig för att locka kunder och driva försäljning. Vi specialiserar oss på att erbjuda skräddarsydda öppettider skyltar som ni själv kan redigera i vårt designverktyg för att passa just er verksamhet.
Genom att hänga upp en öppettider skylt vid er entré kan ni kommunicera med era kunder på ett enkelt och smidigt sätt även när ni inte finns på plats. Att vara tillgänglig är en viktig del av ert varumärkes närvaro, därför är det viktigt att ha tydliga och lättlästa skyltar. Lämna era uppgifter på skylten så som ert telefonnummer, mailadress eller era sociala medier konton för att kunderna ska kunna nå er även när ni har stängt. All information ni önskar ha med på skylten kan ni själva lägga till i designverktyget.

Att tänka på när man beställer öppettider skyltar

När ni ska beställa en öppettider skylt till ert företag eller verksamhet är det viktigt att ha rätt fästmetod på skylten. Vi har flera val som gör det möjligt för er att välja mellan skruvhål, tejp eller distanser. Distanser som sticker ut 5 mm från väggen är populärt för öppettider skyltar då det ger en exklusiv känsla och har bra hållbarhet. Våra skyltar passar för både inom och utomhusbruk och tål väder och vind. Tänk på att ha en lättläslig text då förbipasserade enkelt ska kunna uppfatta vad som står på öppettider skylten som hänger vid er entré. Vi har flera olika typsnitt att välja på.

Design på er öppettider skylt

Beroende på vilken verksamhet skylten ska kommunicera kan ni anpassa skylten för just ert behov. Är ni en frisör, klinik eller har ett kontor så kan ni designa er skylt för att passa just er verksamhet. Använd er av bilder eller ladda upp er logga och välj rätt färger som går i linje med ert varumärke och grafiska profil. Att designa sin egen öppettider skylt kan kännas svårt, därför har vi tagit fram flertal mallar som ni kan använda er av. Designa mallen så som ni själva vill genom att redigera olika element så som text, bild, material och form.  I designverktyget kan ni välja vad för typ av skylt ni vill ha samt om ni önskar med eller utan gravyr. Skräddarsy er öppettider skylt till ert företag i vårt smidiga designverktyg.  Behöver ni hjälp med er design eller har några frågor kan ni alltid kontakta oss. Vi har fler skyltar för företag som ni kan beställa hem med snabb frakt.

Öppettider skyltar till sjukhus och vårdcentraler

Är ni en vårdcentral eller ett sjukhus och behöver öppettider skyltar kan taktila skyltar och informationstavlor som är tillgänglighetsanpassade vara ett bra alternativ. Öppettider kan kombineras med exempelvis vilka avdelningar som finns på vårdkliniken. Vill ni beställa den typen av skylt så är ni välkomna att kontakta oss på butiken@jcgt.se.

Vårt erbjudande för er öppettider skylt

  • Skräddarsydd design, genom att använda vårt designverktyg kan ni skapa er öppettider skylt precis så som ni vill ha den.
  • Hög kvalitet på material som tål väder och vind
  • Snabb frakt
  • God service, behöver ni hjälp med hur ni ska utforma er öppettider skylt så finns vi här för dig. Maila, chatta eller ring oss så guidar vi dig genom processen.
  • Vi har flera valmöjligheter när det kommer till materialval på er öppettider skylt så som mässing, aluminium och plast.

JCGT och öppettider skyltar

Vi på JCGT har lång erfarenhet av att jobba med skyltar till företag. Vi brinner för att hjälpa er få den perfekta öppettider skylten som passar er verksamhet. Sedan 2006 har vi jobbat med skyltar och har därför samlat på oss många år av erfarenhet för att skapa öppettider skyltar. Vi jobbar med gravyr, UV- Printing, lasergravyr och CNC- fräsning.

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

JC Gravyr & Tryck AB

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss