Filter Close filter

Kategori / Symbol

  • Personal
  • Toalett / WC / Skötrum

Storlek

  • 150 x 150 mm
  • 295 x 180 mm
Visar 20 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Endast personal skyltar till personalingång

På en arbetsplats brukar det finnas rum eller andra ställen som endast är till för personalen. Det kan vara en personaltoalett, personalrum eller personalingång. Dessa rum / platser bör märkas ut med en endast personal skylt. Detta är extra viktigt på arbetsplatser där inte endast personal befinner sig. Denna kan exempelvis vara i en butik, hotell eller på ett bibliotek. Håll obehöriga borta från era personalutrymmen med tydliga endast personal skyltar.

Endast personal skyltar med olika symboler och text

Den enda likheten som finns mellan olika endast personal skyltar är dess budskap. Denna plats är endast till för personal. Men, utseendet på en endast personal skylt kan se väldigt olika ut. Det som är viktigast är tydlighet framför allt. Den vanligast förekommande symbolen på en endast personal skylt är handen som säger stopp. Den är vedertagen och visar tydligt att här inne får obehöriga inte vara. Ibland räcker det med endast denna symbol men ibland kan det vara värt att komplettera med en text. Med texten har man chansen att vara mer specifik, exempelvis att detta är en personalingång eller personaltoalett. Med en specifik text så kan man använda en mer generell symbol på endast personal skylten, som en toalettstol. Ibland kan det även räcka att endast skriva Endast personal på skylten. Det väljer ni själva

Endast personal skyltar för parkering

På denna sida av vi på JCGT samlat hela vårt sortiment av olika endast personal skyltar. Som sagt kan en endast personal skylt se ut på olika sätt och användas i olika sammanhang. Befinner vi oss i en offentlig byggnad, som ett bibliotek eller kommunhus, så skall detta vara tillgänglighetsanpassat. Vilket innebär att personalskylten bör vara taktil, så den kan läsas av flera. Komplettera detta med en flaggskylt för extra tydlighet. Finns det ett begränsat antal parkeringsplatser utanför arbetsplatsen och några av dessa är reserverade för er personal så finns det anpassade personalparkeringsskyltar för detta. Den vanligast förekommande endast personal skylten är annars den rektangulära skylten med handsymbolen och texten Endast personal på. Den kan sättas antingen bredvid eller på dörren.

JCGT och endast personal skyltar

JCGT har genom åren byggt upp ett stort sortiment av endast personal skyltar som funkar i alla lägen. För oss är det viktigt med hög kvalitet till ett bra pris och med snabb leveranstid. Skyltarna designas, tillverkas och skickas ifrån våra lokaler i Göteborg, därför kan vi lova kvalitativa produkter med lång hållbarhet. Hittar ni ingen endast personal skylt i vårt sortiment så har ni möjlighet att designa en själva i vårt digitala skyltverktyg. Bestäm själv material, storlek, färg och den text ni önskar. Ibland gäller olika regler och dessa kanske man vill skriva med på sin endast personal skylt, så passa på.

Har ni några frågor gällande endast personal skyltar så är ni välkomna att höra av er till oss här.

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss