Mässmaterial

Under mässmaterial har vi samlat produkter som man med fördel kan använda när man skall ställa ut på en mässa. Vid en utställning, eller det kan också vara vid en husvisning, så är det viktigt att kunna nå ut med information och vara tydliga med vad man erbjuder. Det är också av yttersta vikt att ni ger ett seriöst intryck och inte ser billiga ut.

Vid en mässa är det ofta ett högt tempo, många människor på en liten yta som kan vara era potentiella kunder. Då vill ni ju sticka ut från mängden och väcka besökarens uppmärksamhet. Vi erbjuder ett snyggt och portabelt mässmaterial / mässutrustning som är enkla att ta med och ställa på plats. Dessa produkter går även lika bra att använda på plats i företaget eller i er butik.

Utställningsmaterial

Hos oss kan ni beställa de fysiska konsoler och ställningarna som visar upp eller samlar ihop ert grafiska material. Behöver ni hjälp även med det grafiska materialet så är ni välkomna att höra av er till oss och så fixar vi det med. Vi erbjuder er utställningsmaterial i olika varianter och storlekar som är vanliga vid olika utställningar.

De produkter vi erbjuder inom Mässmaterial är:

Vi garanterar hög kvalitet och lång hållbarhet, vid beställning så skickas varan till er inom fem arbetsdagar.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss