Image

Designa er egen mässingsskylt

Ta den unika chansen att designa er egen mässingsskylt exakt så som ni vill ha den. Bestäm själv storlek, form och vilken text ni önskar på. Skyltar i mässing utstrålar kvalitet och lyx och de förhöjer känslan vart man än befinner sig.

Börja designa

Mässingsskyltar & Mässingsbrickor

Mässing är ett premiumalternativ när det kommer till material. En skylt eller bricka i mässing kan förhöja känslan vart den än sitter. Egentligen finns det inga begränsningar till vart man kan sätta en mässingsskylt, den hör hemma överallt.

En mässingsskylt är vanlig att använda som dörrskylt, där man skriver sitt namn och ger sina gäster ett trevligt välkomnande. Samma sak om ni har ett företag så kan en snygg mässingsskylt sitta fint utanför er entré. De kan monteras både utomhus och inomhus.

 

Gravyrskyltar

Graverade mässingsskyltar är vanligt förekommande i samhället och intresset verkar inte dala. Graverade text, där man graverar ner i materialet för att sedan fylla på med önskad färg är den vanligast formen när man skall fylla skylten med innehåll. Vi erbjuder också mässingsskyltar med tryckt text, där text och symbol printas på skylten med UV-ljus och förses sedan med en lack för längre hållbarhet. Ett snabbare och mer kostnadseffektivt sätt.

Mässing är ett råmaterial som till utseendet liknar guld och har därför ofta historiskt använts till produkter där man vill skapa en känsla av hög kvalité och förtroende. Mässing är ett material som ur miljöaspekter är ett bra val då en stor del av mässingen återvinns och används till att tillverka nya produkter i mässing. Exempel på miljöer där det är vanligt med mässing:

  • Mässingsskylt advokatbyråer
  • Mässingsskylt läkarmottagningar
  • Ambassadskylt i mässing
  • Mässingsskylt konsulat
  • Mässingsskylt bostadsrättsförening
  • Hotellskylt i mässing
  • Dörrskylt i mässing
  • Märkning av produkter i hög kvalitet, t.ex. möbler, exklusiva maskiner
  • Mässingplaketter är också mycket uppskattat när man vill uppmärksamma goda insatser inom Näringslivet eller Idrottsrörelsen.

Produkter i Mässing

Djurskyltar

Djurskyltar

Djurskyltar i mässing för era hästar, hundar och katter.

Klicka här Link arrow
Dörrskyltar

Dörrskyltar

Dörrskyltar i mässing där texten graveras in i materialet. Designa själv.

Klicka här Link arrow
Husskyltar

Husskyltar

Husskyltar i mässing för er husfasad, dörr eller brevlåda. Designa er skylt själva!

Klicka här Link arrow
Namnskyltar

Namnskyltar

Lyxiga namnskyltar med ert namn att sätta på tröjan eller blusen.

Klicka här Link arrow