Image

Designa en egen mässingsskylt

Använd vårt Skyltverktyg för att designa er egen mässingsskylt exakt så som ni vill ha den. Bestäm själv storlek, form och vilken text ni önskar på. Skyltar i mässing utstrålar kvalitet och lyx och de förhöjer känslan vart man än befinner sig.

Börja designa

Produkter i Mässing

Djurskyltar

Djurskyltar

Djurskyltar i mässing för era hästar, hundar och katter.

Klicka här Link arrow
Dörrskyltar

Dörrskyltar

Dörrskyltar i mässing där texten graveras in i materialet. Designa själv.

Klicka här Link arrow
Fasaddekor

Fasaddekor

Fasaddekor, fasadsiffror och bokstäver i 2 mm tjock mässing.

Husskyltar

Husskyltar

Husskyltar i mässing för er husfasad, dörr eller brevlåda. Designa er skylt själva!

Klicka här Link arrow
Namnskyltar

Namnskyltar

Lyxiga namnskyltar med ert namn att sätta på tröjan eller blusen.

Klicka här Link arrow

Om mässingsskyltar

När det gäller produktion och val av skyltar handlar det mycket om tycke och smak. Det som den ena tycker mest om behöver nödvändigtvis inte vara favoriten för den andra. Mässingsskyltar tillhör de produkter för vilka de flesta är rörande överens. Den utstrålar kvalitet och, i någon mån, lyx. Mässing är helt enkelt ett premiumval, och på skyltar kan det göra sig oerhört bra i många olika sammanhang. Det är inte för intet som mässingsskyltar används i många ”lyxigare” sammanhang. Exempel på detta kan vara fina hotell, vid entréer, på barer och restauranger och mycket annat. Det finns oändliga möjligheter att arbeta med mässing i allmänhet och mässingsskyltar i synnerhet. Dessutom så är mässing ett material som åldras fint med tiden vilket gör att hållbarheten lång på mässingsskyltar.

Här kommer vi på JCGT att tala om denna oerhört vackra typ av skylt. Bland annat presenterar vi även olika produktkategorier som vi designar, tillverkar och levererar ofta. Vi kommer också att tala mer om mässingsskyltar i största allmänhet.

Saknar du svar på din fråga? Vänligen kontakta oss via telefon eller e-post!

031 24 11 09 eller butiken@jcgt.se

Mässingsskyltar – Gravyr

Gravyrskyltar är ett sedan länge vanligt förekommande inslag i kontexter där skyltar behövs. Det handlar alltså om mässingsskyltar på vilka man har graverat ner text i själva materialet och färgfyllt. Det har varit omåttligt populärt under många år och en intressant aspekt är att detta inte tycks ändras. Snarare tvärtom. Vi erbjuder också mässingsskyltar med tryckt text, där text och symbol printas på skylten med UV-ljus och förses sedan med en lack för längre hållbarhet. Ett snabbare och mer kostnadseffektivt sätt som är fullt med möjligheter.

Specialdesignade mässingsskyltar

Varje år mottager vi på JCGT specialbeställningar av mässingsskyltar av olika slag och för diverse syften. När kunder vänder sig till oss så ser vi till att skapa produkten precis så som de vill ha den. Denna möjlighet finns inte hos särskilt många skyltmakare i Sverige. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda den. Kunden väljer storlek, typsnitt och form på mässingsskylten så att den passar för den kontext i vilken den kommer att synas. Mässingsskyltar kan användas som olika inredningsattribut. Det är även vanligt att mässingsskyltar användas av egenföretagare för att märka upp sina egentillverkade produkter.

Läs vidare för att veta mer om de olika typer av mässingsskyltar som vi regelbundet tillverkar och levererar!

JCGT och mässingsskyltar

Vi är glada att du har hittat till oss på JCGT. Särskilt glada är vi om du letar efter högkvalitativa och vackra mässingsskyltar. Detta är nämligen ett av våra absolut främsta specialistområden. Hos oss kan du, vilket vi nämnt tidigare, beställa och designa produkter som är helt anpassade efter dina syften – vad än dessa syften är. I den här texten kan du läsa om några vanliga produkter som vi levererar inom denna kategori. Om du vill veta mer om våra arbeten vi gjort inom mässingsskyltar är du välkommen att höra av dig till oss på telefonnummer eller mail 031 24 11 09 eller butiken@jcgt.se.

Mässingsskylt – Djur

Djuren är våra bästa vänner. Det skadar inte att hedra dem genom att införskaffa en fin mässingsskylt som poängterar vår kärlek för dem. En skylt för dem kan även vara nödvändigt när ni rör er ute i samhället. Titta igenom vårt utbud av skyltar hos oss på JCGT för era djur. Här erbjuder vi en lång rad olika alternativ för olika sammanhang och syften.

Minnesskyltar

Om ditt djur har gått ur tiden har vi flera mässingsskyltar som hedrar honom eller henne. De finns i olika utföranden och storlekar. Titta efter i vårt utbud och se efter vilken av dessa mässingsskyltar som du tycker bäst om eller varför inte designa din egen och sett din personliga prägel på den. Skapa en snygg skylt som får er att minnas er vän med glädje och värme. Det förtjänar den.

Namnskyltar till djur

Det kan finnas anledning att, med skylt, betona vem som är ägare av ett specifikt djur. Det kan exempelvis handla om att förse en bur med en mässingsskylt i form av en burskylt där namnet på en katt eller hund finns samt ett telefonnummer till ägaren. Att märka upp sin grimma eller sadel med en mässingskylt är också vanligt förekommande.

Mässingsskylt – Hus

Vilken typ av mässingsskylt vill ni ha till ert hus? Här erbjuder vi lösningar som passar för olika smaker och det är trots allt smak som allt kokar ner till. Hos oss på JCGT finns produkter som betonar vem som bor i ett visst hus, eller äger en viss sommarstuga. Det är vanligt att exempelvis ha en sådan skylt på brevlådan. Återigen vill vi betona: Hos oss är det vi som anpassar oss och våra produkter utefter vad kunden vill ha – inte tvärtom. Använd vårt skyltverktyg för att designa dina mässingsskyltar eller ta kontakt med oss om du behöver hjälp av oss. Vi kör igång med tillverkningen och levererar sedan dina produkter snabbt och smidigt.

Fasaddekor i mässing

Fasaddekor, bestående av siffror eller bokstäver, är nödvändigt då det förenklar för de som skall hitta ert hem. Om eventuell räddningstjänst eller postombud behöver hitta ert hem snabbt så är fasaddekor en bra hjälp. Fasaddekor i mässing är ett lyxigt och vackert alternativ. Det ger er fasad en extra guldkant samtidigt som den tydligt visar ert bostadsnummer. Fasadsiffror i mässing lyfter alla fasader och skapar en hemtrevlig och välkomnande känsla. Komplettera med en snygg fasadbokstav i mässing och jobbet är gjort.

Mässingsskylt – Namn

Av alla kategorier av mässingsskyltar är ändå namnskyltarna de som kan tillämpas i flest situationer. Vi erbjuder ett antal olika fasta modeller i olika utförande och ett gäng storlekar. När du bestämt dig för vilken av våra produkter du vill beställa ser vi till att producera den utifrån dina önskemål. Vi kan också anpassa typsnitt och teckenstorlek utifrån hur du föredrar att skylten ska se ut. I namnskyltarna går det även att bifoga logotyper och symboler av olika slag. Detta kan vara mycket bra i arbetssammanhang då titeln ”Ljudtekniker” kan förstärkas med (exempelvis) en ljudsymbol.

Mässingsskylt – Dörr

Många ytterdörrar har en dörrskylt i form av en mässingsskylt och det är inte svårt att förstå varför. En skylt i fin utformning som hälsar besökaren ”Välkommen” eller talar om vem som bor bakom dörren är ett välbeprövat och uppskattat inslag i många hem. JCGT erbjuder en lång rad olika mässingsskyltar i olika färger och blankhet. Du står för texten och design och vi står tillverkning och leverans.

Mässingsskylt – Egna projekt

Håller ni på med egna projekt och skapar egna produkter så kan en mässingsskylt vara pricken över i. Tillverkar ni egna skärbrädor eller liknande så kan en graverad mässingsskylt med ert namn på vara på sin plats. Har ni byggt en altan där hemma så kan det sitta fint med en liten mässingsskylt med altanens födelsedag på. Anpassa skyltens storlek efter ytan den skall sitta på och skriv in er text. Har ni en egen logga så kan även den bifogas på mässingsskylten. Loggor och bilder som innehåller flera färger trycks på skylten med UV-ljus. Önskar ni få er logga graverad så ska den vara vektoriserad och i en färg.

Mässingsskylt – Egen design

Produkterna som nämnts här ovan är vanliga typer av mässingsskyltar. Men är det så att ni önskar en mässingsskylt till ett annat ändamål så kan ni göra det hos oss. I vårt digitala skyltverktyg kan ni designa era mässingsskyltar helt efter eget huvud. Välj själv storlek och form och skriv in den text ni vill ha. Lägg in en egen bild på den eller välj en symbol i vårt symbolbibliotek. Låt fantasin flöda och skapa en egen graverad mässingsskylt från grunden. Vi är en av få tillverkare i Sverige som låter er som kund själva designa er graverade mässingsskylt direkt på webben. Läs mer om detta här.

Kontakta oss angående mässingsskyltar!

Har du funderingar över mässingsskyltar som du ännu inte fått svar på? Tveka då inte att kontakta oss på JCGT så snart du bara kan. Vi nås enkelt på telefon och via mail, och ser till att räta ut alla frågetecken du har gällande denna typ av produkt. 031 24 11 09 eller butiken@jcgt.se