Filter Close filter

Kategori / Symbol

  • Förbud
  • Fordon / Parkering

Storlek

  • 150 x 150 mm
Visar 48 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Parkeringsskyltar

Där det finns bilar finns det parkeringsplatser och dessa bör vara väl märkta med tydliga parkeringsskyltar som visar vad det är som gäller där. Hur länge och vilka dagar det är tillåtet att parkera där skiljer sig mellan olika p-platser och finns där ingen tydlig parkeringsskylt så skapar det förvirring. En parkeringsskylt, förkortat p skylt, skapar ordning och reda på parkeringen och gör vardagen enklare för de parkerande bilisterna.

Parkering skyltar

P skyltar kan se ut på olika sätt och ha olika innebörd. Likheten mellan dessa är endast att den styr upp ordningen på en parkeringsplats. Oavsett om det är en mindre parkeringsplats i ert bostadsområde, utanför ert företag eller en stor utanför ett köpcentrum så behövs det parkeringsskyltar. Från p plats skyltar som förklarar generella regler på platsen, till enkla p skyltar som visar vad som gäller på en enskild parkeringsruta. Parkeringsskyltar boende, alltså skyltar som markerar varje boendes egna parkeringsruta, brukar oftast endast bestå av rutans unika nummer.

Parkeringsregler skyltar

Ni kan likaväl beställa en parkeringsskylt till ert jobb som till er egna gård. Finns behovet så är det aldrig fel med en tydlig skylt. Ifall det inte är tillåtet att parkera där alls, om det är en privat parkering eller om parkeringen är reserverad. Har ni en butik med ett visst antal parkeringsplatser som är reserverade till era kunder så är det av yttersta vikt att ni visar vilka platser dessa är. Om ni har en personlig parkeringsplats så kan en parkeringsskylt med ert namn, eller ert registreringsnummer vara ett bra sätt att förtydliga detta.

P skylt för olika fordon

En parkeringsskylt kan gälla för olika typer av fordon också, inte endast bilar. Exempel är skyltar för cykelparkering, rullstolsparkering eller motorcykelparkering.  Vissa parkeringsplatser är försedda med laddstolpar för elbilar eller anpassade efter husbilar, dessa behöver också förses med lättförståeliga p skyltar.

Designa er egen skylt parkering

Hos oss kan ni hitta ett antal klassiska parkeringsskyltar som ni säkert känner igen, vi ger er även chansen att utforma er egen parkeringsskylt från grunden. Här kan ni anpassa er skylt så den passar just er, skriv in den text ni vill ha, lägg in er logga och välj en storlek som är rätt just för er. Vi hjälper er gärna med design och eftersom vi tillverkar skylten på plats så kan vi ge ett mycket förmånligt pris.

Obs. Våra parkeringsskyltar är tillverkade i matta och icke reflekterade material. De bör endast användas för privat bruk och inte på allmänna vägar. Köparen ansvarar för att de regler och bestämmelser som gäller på platsen följs vid monteringen av p skylten.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss