Filter Close filter

Kategori / Symbol

  • Förbud
  • Fordon / Parkering

Storlek

  • 150 x 150 mm
Visar 50 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Parkeringsskyltar

Där det finns bilar finns det parkeringsplatser och dessa bör vara väl märkta med tydliga parkeringsskyltar som visar vad det är som gäller där. Hur länge och vilka dagar det är tillåtet att parkera där skiljer sig mellan olika p-platser och finns där ingen tydlig parkeringsskylt så skapar det förvirring. En parkeringsskylt, förkortat p skylt, skapar ordning och reda på parkeringen och gör vardagen enklare för de parkerande bilisterna.

Parkering skyltar

P skyltar kan se ut på olika sätt och ha olika innebörd. Likheten mellan dessa är endast att den styr upp ordningen på en parkeringsplats. Oavsett om det är en mindre parkeringsplats i ert bostadsområde, utanför ert företag eller en stor utanför ett köpcentrum så behövs det parkeringsskyltar. Från p plats skyltar som förklarar generella regler på platsen, till enkla p skyltar som visar vad som gäller på en enskild parkeringsruta. Parkeringsskyltar boende, alltså skyltar som markerar varje boendes egna parkeringsruta, brukar oftast endast bestå av rutans unika nummer.

Parkeringsregler skyltar

Ni kan likaväl beställa en parkeringsskylt till ert jobb som till er egna gård. Finns behovet så är det aldrig fel med en tydlig skylt. Ifall det inte är tillåtet att parkera där alls, om det är en privat parkering eller om parkeringen är reserverad. Har ni en butik med ett visst antal parkeringsplatser som är reserverade till era kunder så är det av yttersta vikt att dess markeras med parkeringsskyltar. Om ni har en personlig parkeringsplats så kan en parkeringsskylt med ert namn, eller ert registreringsnummer vara ett bra sätt att förtydliga detta.

P skylt för olika fordon

Parkeringsskyltar kan gälla för olika typer av fordon också, inte endast bilar. Exempel är skyltar för cykelparkering, rullstolsparkering eller motorcykelparkering.  Vissa parkeringsplatser är försedda med laddstolpar för elbilar eller anpassade efter husbilar, dessa behöver också förses med lättförståeliga p skyltar.

Vem får sätta upp parkeringsskyltar?

Har ni en privat mark så är det fritt fram för er att sätta upp egna parkeringsskyltar. Men vill ni sätta upp en parkeringsskylt på en allmän plats så krävs det tillstånd.

Designa er egen skylt parkering

Hos oss kan ni hitta ett antal klassiska parkeringsskyltar som ni säkert känner igen.  Dessa kan ni enkelt beställa som de är. Men ibland önskar man beställa parkeringsskyltar som är unikt anpassade för platsen de skall sitta på. Det kan vara att ni vill få in er BRF:s namn på parkeringsskylten, ert företags logga eller ert registreringsnummer. Vissa parkeringsplatser är till för besökande och vissa är till för de boende i området. Då kan ni designa era parkeringsskyltar här hos oss. Ni har då möjlighet att skapa parkeringsskyltar utefter era önskemål. Anpassa skyltens storlek efter platsen den ska sitta på och skriv in den text ni önskar. Önskar ni någon symbol eller logga på den så kan ni enkelt lägga in det på skylten också.

JCGT och parkeringsskyltar

Vi på JCGT tillverkar parkeringsskyltar med en hög kvalitet och lång hållbarhet. Vi är miljödiplomerade sedan 2012 och vi jobbar ständigt med att minska vårt klimatavtryck. Allt från val av material till arbetsmetoder. Vi både designar och tillverkar era parkeringsskyltar, vilket ger oss stora möjligheter. Det gör att vi kan hjälpa er att skräddarsy era skyltar, till ett förmånligt pris och en mycket snabb leverans. På det sättet kan vi också garantera en hög kvalitet.

Har ni några frågor angående parkeringsskyltar så är ni välkomna att höra av er till oss. Detta gör ni via mejl eller telefon.

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

Obs. Våra parkeringsskyltar är tillverkade i matta och icke reflekterade material. De bör endast användas för privat bruk och inte på allmänna vägar. Köparen ansvarar för att de regler och bestämmelser som gäller på platsen följs vid monteringen av p skylten.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss