Produkter i akryl

Dörrskyltar

Dörrskyltar

Plexiglasskyltar som sitter med distanser att sätta vid dörren.

Klicka här Link arrow
Fasadbokstäver

Fasadbokstäver

Fasadbokstäver i svart eller vit plexiglas till er husfasad

Klicka här Link arrow
Fasadsiffror

Fasadsiffror

Fasadsiffror / husnummer i plexiglas i olika storlekar och färger.

Klicka här Link arrow

Skyltar i akryl och andra ändamål

När ni går på stan så är chansen att ni går förbi en akrylskylt väldigt stor. Akrylskyltar kan användas till en rad olika ändamål och ha helt olika utseenden. Det kan vara så att man inte ens känner till ordet akryl utan istället ett annat namn som är vanligt använt, plexiglas. Plexiglas är ett mer välkänt namn på materialet som används vid bland annat hockeyrinkar och på flygplan. Det är ett robust material som passar ypperligt till att även göra skyltar på. Våra akrylskyltar är UV-beständiga, vilket innebär att de inte påverkas nämnvärt av solexponering, vilket ger dem en lång hållbarhet. De monteras med fördel med väggdistans, så skylten liksom ”kliver fram” från väggen. Det är ett material som både är dekorativt, det drar till sig blickar, samtidigt som ni får fram er information.

Vad kan akrylskyltar användas till?

Vad roligt att ni frågar. En akrylskylt, eller plexiskylt är en exklusivare och samtidigt lite dyrare skylt än våra andra plastskyltar. Det behöver i sig inte innebära att de inte kan användas till samma syfte, det är mer beroende på omgivning och budget. Om de passar just er och era behov. Akrylskyltar, eller akryl i sig, kan exempelvis användas som:

Akrylskylt – Restaurang

Skapa en snygg restaurangskylt i akryl. Skriv restaurangens namn på och kanske dess öppettider. Finns det en fast meny så kan denna med fördel skrivas ut på en akrylskylt. Skylten kommer utstråla klass och kvalitet samtidigt som den är vacker att titta på.

Akrylskylt – Företag

Företagsskyltar i akryl hittar ni överallt där företag finns. Sätt ert förtags eller er butiks logga på skylten och välkomna era gäster med den. En akrylskylt med en transparent yta ger skylten ett djup som ger en läcker effekt. Finns det ett flertal företag i byggnaden så kan alla dessa skrivas ut på skylten. Eller om det räcker med företagens logotyper

Akrylskylt – Dörr

Förklara vad som finns innanför denna dörr med en mindre akrylskylt. Om det är en toalett, konferensrum eller chefens kontor. Använd både text och bild för att förenkla ytterligare för besökaren så den snabbare hittar rätt.

Akrylskylt – Fasaddekor

Att använda akryl / plexiglas vid tillverkning av fasaddekor kommer med många fördelar. Det finns möjlighet att välja mellan fler färger, så ni kan hitta en dekor som passar just er fasad. Det är ett prisvärt material som håller i många år och de monteras enkelt upp på husväggen. Vi erbjuder fasaddekor i form av alla bokstäverna i det svenska alfabetet och siffrorna 0–9. Tjockleken på akrylen är 5 mm.

Skyltar med akryl som skyltfront

Plexiglas är inte bara ett material som kan användas till att göra snygga skyltar. Det kan också användas som ett komplement till andra skyltar och göra dessa mer eleganta. Ett exempel är en mässingsskylt med akrylfont, där mässingsskylten förses med text och symboler och plexiglaset placeras ovanpå. Vips så har ni skapat en snygg skylt där plexiglaset både ger skylten mer djup samtidigt som den skyddar mässingen från yttre påverkan. Detta går även att göra på aluminiumskyltar eller träskyltar.
Dörrskylt mässing med akrylfront
Mässingsskylt med akrylfront

JCGT och akrylskyltar

Vi på JCGT har jobbat med akrylskyltar / plexiglasskyltar i många år nu och vi har en gedigen kunskap inom det. Akryl är ett vackert material och roligt att jobba med och resultatet blir oftast väldigt bra. En akrylskylt är ett smart val på det sättet att det är återvinningsbart och då det håller i många år så minskar även det klimatavtrycket. Vi är miljödiplomerade sedan 2012 och vi jobbar aktivt med att arbeta med de mest miljövänliga materialen, på ett miljövänligt vis.

Då vi på JCGT jobbar med allt från att ta fram designen på akrylskyltarna, till tillverkning och packning, så har vi stora möjligheter. Vi har möjlighet att ta fram specialanpassade akrylskyltar som passar just ert behov och er omgivning. Så hittar ni ingen akrylskylt i vårt sortiment som passar så är ni välkomna att höra av er till oss. Plexiskyltar tillverkas vanligtvis i ett transparent plexiglas, men det går även att få i ett flertal andra färger. På en transparent akrylskylt så trycks motivet på baksidan, vilket som vi nämnt innan, ger skylten ett större djup och som minskar risken för sabotage.

Kontakta oss angående Akrylskyltar

Är ni på gång med att köpa skyltar till ert företag och tycker att akrylskyltar skulle passa er? Har ni några frågor eller funderingar kring detta så är ni välkomna att höra av er till oss. Önskar ni en viss färg, storlek eller någon annan sorts specialanpassning så kan vi hjälpa er.

031 24 11 09
butiken@jcgt.se