Visar 206 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Arbetsmiljöskyltar

På en arbetsplats eller allmän lokal skall alla risker för fara som kan uppstå begränsas eller undvikas genom allmänna tekniska skyddsåtgärder eller arbetsorganisatoriska åtgärder. De risker som inte kan begränsas på detta sätt skall tydligt märkas upp med skyltar, märkning och andra typer av signaler. Vi erbjuder idag permanenta arbetsmiljöskyltar, eller säkerhetsskyltar, som används vanligen inom industrin, arbetsplatsen eller i offentliga miljöer.

Skyltarna bör placeras i lämplig höjd i närheten vid den eventuella risken så de är enkla att upptäcka. Symbolerna skall vara vedertagna och enkla att förstå och inte innehålla några onödiga detaljer som är absolut nödvändiga. Vi följer Arbetsmiljöverkets föreskrifter när det kommer om skyltar och signaler för hälsa och säkerhet under arbete (AFS 2020:1).

Byggarbetsplats skylt

Vi använder oss av allmänt kända symboler som är enkla att förstå och som inte förvillar. Ni kan välja mellan självhäftande dekaler som appliceras på en plan yta, skåp eller dörr, eller arbetsmiljöskyltar i plast eller aluminium. De går att beställas i olika material, storlekar och monteras enkelt upp med tejp, strips eller med skruv.

Skyltarna och dekalerna är designade och tillverkas i vår fabrik i Göteborg. Önskar ni beställa en skylt som inte finns i vårt sortiment eller vill ni kombinera flera symboler på en skylt? Då är ni välkomna att höra av er till oss så kan vi säkert hjälpa er med design eller liknande.

Arbetsmiljöskyltar skickas till er inom fyra arbetsdagar efter lagd order.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss