Exempel på utvändiga skyltar

Fasaddekor

Fasaddekor

Fasaddekor i form av fasadsiffror och fasadbokstäver att pryda er fasad med. Husnummer 1-9 och husbokstäver A-Ö. Finns att köpas i plexiglas, mässing & aluminium.

Vår Fasaddekor Link arrow
Husskyltar

Husskyltar

Husskyltar, som husnummerskyltar och brevlådeskyltar att sätta på eller vid sitt hus. Skyltar som kan beställas färdiga eller som kan utformas efter kundens önskan.

Våra husskyltar Link arrow
Parkeringsskyltar

Parkeringsskyltar

Parkeringsskyltar som visar vilka regler som gäller på denna parkeringsplats. Skyltar som förbjuder parkering eller som visar att denna parkering är till för butikens gäster.

Våra parkeringsskyltar Link arrow

Om skyltar utomhus

Skyltar utomhus är egentligen inte en enskild skyltkategori. Det är mer ett samlingsnamn för ett stort antal olika skyltar som har en sak gemensamt, de kan monteras utomhus. Något som kan skilja utomhusskyltar från andra typer av skyltar är att det är vanligare med stora skyltar utomhus än inomhus. Det kan bero på fler olika anledningar men den främsta är att utomhusskyltar bör synas på ett längre avstånd. Om de sitter på en husfasad och de önskas synas för förbipasserande så är det viktigt att de syns väl. På en husfasad finns det oftast större ytor att montera en skylt på än inomhus också.

Det finns skyltar som kan användas både inomhus som utomhus och så finns det skyltar där det är självklart att de skall användas utomhus. Skyltar att sätta vid en väg eller parkering är några exempel på det. Skyltar utomhus kan, likt skyltar inomhus, monteras upp på en vägg med dubbelhäftande tejp eller skruvar. Men det finns fler sätt att montera utomhusskyltar. Skyltar med bockade kanter kan skruvas fast på en fasad med väggfästen. Dessa skruvas fast i fasaden och sedan skruvas utomhusskylten, exempelvis en fasadskylt, fast på väggfästet. Plåtskyltar med bockade kanter kan även monteras på en stolpe och då används stolpfäste. Dessa fästmetoder är typiska för skyltar utomhus.

Skyltar utomhus med hög kvalitet

Om ni behöver skyltar utomhus så vill ni försäkra er om två saker, de ska synas bra och de ska hålla länge. Färg och form är viktig för skyltens synlighet, den skall vara speciellt anpassad för sin omgivning och sitt syfte. En ljus skylt på en mörk bakgrund och en större skylt om den skall synas på en längre distans. De flesta skyltar för utomhusbruk ska sitta uppe länge och då är det viktigt att de tillverkas i ett slagkraftigt och vädertåligt material. De skall klara av temperaturskillnader, olika luftfuktigheter och solens strålar så länge det går.

JCGT och skyltar utomhus

JCGT har tillverkat skyltar för utomhusbruk i många år nu och vi har goda erfarenheter inom detta. Vi är noga med att jobba med högkvalitativa material, på ett miljövänligt sätt och med bra priser. Vi tillverkar skyltar utomhus i en mängd olika material och hos oss kan ni beställa utomhusskyltar i ett standardutförande eller med egen design. All tillverkning sker i våra lokaler i Göteborg och då vi jobbar med alla steg inom skylttillverkning så kan vi garantera hög kvalitet och korta ledtider. Här är några exempel på utomhusskyltar som ni kan beställa hos oss.

Plåtskyltar utomhus

Plåtskyltar, eller aluminiumskyltar är ett populärt och mycket vanligt material på skyltar utomhus. Våra aluminiumskyltar kan tillverkas i i stort sett varje färg som finns i en mängd olika storlekar och former. Många utomhusskyltar på marknaden idag är tillverkade i aluminium och det finns goda anledningar till det. De är ett lättviktmaterial som inte rostar och det har en lång livslängd. Det är också ett miljövänligt material då det är återvinningsbart. Här hittar ni vårt sortiment av skyltar i aluminium och hittar ni ingen som passar er så kan ni skapa er utomhusskylt själva.

Plastskyltar utomhus

Vid tillverkning av plastskyltar så använder vi ett väderbeständigt material som är UV-beständigt och som står sig bra mot vädergudarna. Plastskyltar utomhus är en form av billiga skyltar utomhus men som för den sakens skull inte saknar kvalitet.  Utomhusskyltar i plast kan sitta på en brevlåda, dörr eller en fasad lika väl som en skylt i metall/plåt.

Namnskylt brevlåda utomhus

Att sätta en namnskylt på sin brevlåda är en bra idé då det underlättar mycket för brevbäraren att hitta till er brevlåda. De flesta brevlådor är placerade utomhus och då är det ju viktigt att er namnskylt kan användas utomhus. Vi tillverkar namnskyltar till brevlåda utomhus i flera olika material som kan användas utomhus. Från billigare plastsskyltar till mer lyxigare skyltar i mässing.

Välkommen skylt utomhus

Att hälsa sina gäster eller kunder välkomna med en fin skylt är alltid trevligt. Ett enkelt och prisvärt sätt att få denne att känna sig välkommen. Vi har ett flertal olika välkommen skyltar utomhus i vårt sortiment att sätta på er dörr eller husfasad. Välj en redan färdig skylt eller designa en själv.

Dörrskylt utomhus

Dörrskyltar utomhus är både en fin utsmyckning för er dörr men också en bra hjälp för den som vill vara säker på att den hittat rätt. Dörrskyltar utomhus kan tillverkas i flera olika material med olika utseenden. En vanlig variant är en graverad mässingsskylt.

Egna skyltar utomhus

Hos oss kan ni själva designa era egna skyltar utomhus. I vårt digitala skyltverktyg ger vi er möjligheten att själva bestämma dess utseende. Välj själv storlek, form och vad skylten skall innehålla och se i realtid hur mycket skylten kostar. Så som ni designar skylten så kommer vi att tillverka den och då ni själva skapar skyltens design så kan vi hålla priserna nere. Välj det material ni önskar och dess fästmetod och skriv in den text ni önskar eller lägg in er logga. Det har aldrig varit enklare att skapa och köpa skyltar utomhus som det är idag vi hoppas ni känner er inspirerade att skapa och beställa era skyltar hos oss.

Kontakta oss om skyltar utomhus

Behöver ni beställa skyltar utomhus till er firma eller förening och känner er osäkra så är det bara att höra av er till oss. Vi kan hjälpa er med det mesta och svara på era frågor. Hör av er till oss via mejl eller telefon. Vi hörs!

031 24 11 09

butiken@jcgt.se

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss