Image

Skapa en egen skylt från grunden

Behöver du en skylt enligt särskilda önskemål så kan du enkelt skapa en egen skylt i vårt Skyltverktyg. Du designar skylten enkelt online och ser direkt hur skylten kommer att se ut.

Börja här

Våra produkter

Mässingsskylt

Mässingsskylt

Skapa en egen exklusiv mässingsskylt med gravyr. Mässing är ett elegant och tidlöst material som lämpar sig både för inne- och utomhusbruk. Tillverkas av oss i Göteborg och skickas direkt till dig.

Läs mer om mässingsskyltar här:

Skapa mässingsskylt Link arrow
Plastskylt

Plastskylt

Prisvärt, lätt och hållbart! Våra plastskyltar är enkla att underhålla och har en lång hållbarhet även vid utomhusbruk. Välj bland många olika färgalternativ och former.

Läs mer om plastskyltar här:

Skapa plastskylt Link arrow
Aluminiumskylt

Aluminiumskylt

En aluminiumskylt är en robust och hållbar skylt som står sig bra mot väder och vind och är enkel att montera. En skylt i aluminium passar bra vid skyltning av fasader, entréer eller butiker.

Läs mer aluminiumsskyltar här:

Skapa aluminiumskylt Link arrow
Aluminium med gravyr

Aluminium med gravyr

En skylt i aluminium med gravyr är en lite lyxigare form av aluminiumskylt. Här graveras texten ner i materialet för att sedan fyllas i med färg. För inomhus- och utomhusbruk.

Läs mer aluminiumsskyltar här:

Skapa skylt Link arrow
Namnskylt

Namnskylt

Namnskyltar/namnbrickor i plast är väldigt användbara och syns ofta i t.ex. vården, handeln och restaurangbranschen. Fäst enkelt med militärklämma, nål eller magnet.

Läs mer om namnskyltar här:

Skapa namnskylt Link arrow
Dörrskyltar

Dörrskyltar

En personlig dörrskylt av hög kvalitet ger ett extra välkomnande intryck och underlättar för gäster att hitta rätt. Här designar du helt själv och ser resultatet direkt på skärmen!

Läs mer om dörrskyltar här:

Skapa dörrskylt Link arrow

Skylt med egen text och bild

Är ni i behov av en skylt med egen text att ha på ert kontor eller till ert hem? Skall den innehålla en viss specifik information som inte finns att köpa i en vanlig affär? Då är lösningen att ni designar er skylt själv här hos oss. Här kan ni skräddarsy er skylt och specialanpassa den utefter era önskningar. Söker ni efter en skylt med vissa specifika mått eller liknande, då har in kommit rätt.

Designa egen skylt

Hos oss kan ni designa skyltar i vårt digitala skyltverktyg och det är er fantasi som sätter gränserna. Behöver ni en namnskylt till era anställda, en företagsskylt ut mot gatan eller en skylt på er brevlåda? Skapa dessa från grunden här och bestäm själv dess utseende och se i realtid vad skylten kommer att kosta. Kolla gärna igenom vårt sortiment av färdiga skyltar och utgå från någon av dessa när ni designar er skylt. Hittar ni ingen som faller er i smaken så kan ni börja från början och utforma skylten efter er stil och smak.

Gör en egendesignad skylt i olika material

Det har aldrig varit så enkelt att köpa personliga skyltar som det är nu. Börja med att välja det material ni vill ha på er skylt, exempelvis mässing, aluminium eller plast. Dessa material har olika utseenden och egenskaper och passar för olika ändamål. En plastskylt är ett billigt men högkvalitativt material med lång hållbarhet medan mässing är ett premiumalternativ som utstrålar lyx och kvalitet. Välj den form ni önskar och bestäm storlek på skylten. Vi erbjuder en stor variation när det kommer till storlek och önskar ni en annan storlek än den vi kan erbjuda i skyltverktyget så är ni välkomna att höra av er till oss.

Välj därefter vilken fästmetod som ni vill ha på skylten, tänk på ytan ni skall sätta skylten på. Är det möjligt att skruva fast skylten på den ytan eller passar det bättre att tejpa fast skylten? På de flesta av våra fästmetoder så finns det en monteringsvideo där vi visar hur ni sätter upp er skylt.

Metallskyltar med egen text

Skriv sedan in er text på skylten och här har ni många möjligheter att göra skylten personlig och unik. Anpassa höjden på texten och välj typsnitt och färg på det så skylten blir snygg och stilren. Glöm inte att texten också skall gå att läsa. Testa er fram, det är roligt och det blir snyggt.

Som extra utsmyckning så kan ni lägga in symboler och bilder på er skylt och göra den extra fin. Kolla igenom vårt stora symbolbibliotek och hitta en symbol som passar. En symbol är inte bara till för utseendets skull utan den kan också vara en bra hjälp för personer som inte kan svenska att förstå skyltens innebörd. För vissa personer i samhället är det också lättare att ta till sig symboler än text. Så i vissa fall räcker det med att endast använda symbol på skylten och inte skriva in någon text alls.

Har ni en egen bild som ni vill ha med på skylten? Kanske ett fint foto på er hund som ni vill föreviga med en skylt? Det är inga problem, det är bara för er att ladda upp ert fotografi och placera ut det på skylten och så trycker vi det på skylten med hög kvalitet. Samma sak om ni har en logga eller ikon som ni vill ha med på skylten så är det enkel att infoga den.

Skapa personlig skylt med hög kvalitet

Som vi nämnt tidigare så har det aldrig varit enklare att designa och beställa skyltar som det är idag. Med ett enkelt och lätthanterligt verktyg blir det smidigare för alla och det underlättar på många sätt. Det blir tydligare för er som kund och för oss som tillverkare. Vi arbetar ständigt med att förbättra verktyget och göra det enklare för er att designa er skylt. Vi arbetar med de bästa materialen på marknaden som har lång hållbarhet och minimal miljöpåverkan. Då alla skyltar tillverkas och skickas ifrån oss så kan vi garantera en hög kvalitet och en kort ledtid.

Vanliga frågor

Några vanliga frågor som uppstår när man ska designa skyltar är dessa:

Vad kostar en skylt?

Ni ser i verktyget hur mycket er skylt kostar och det uppdateras ständigt när ni designar skylten. Vid större beställningar får ni även rabatt och även denna ser ni tydligt när ni skapar er skylt.

Hur gör man en egen skylt?

Gå in i vårt designverktyg här och designa en skylt exakt så som ni vill ha den. Välj material, form, storlek, fästmetod, skriv in er text och när ni är färdiga så lägger ni skylten i varukorgen. Skylten tillverkas sedan så den efterliknar er design i största möjliga mån.

Hur lång leveranstid är det?

Från 3 – 4 arbetsdagar efter lagd beställning. Oftast går det fortare.

Kostar det att designa en skylt hos er?

Nej, att designa en skylt är helt gratis. Det är till och med billigare för er att designa skylten själv än att vi gör det åt er. När ni designar skylten så behövs inga mellanhänder och skylten kan gå rakt in i produktion, vilket är tidseffektivt och därför mer ekonomiskt gångbart. Om ni av någon anledning inte vill designa skylten själv och önskar vår hjälp till det så hjälper vi gärna till. Men då tillkommer en korrekturkostnad.

Ingår skruv eller tejp?

Har ni valt skruv eller tejp som fästmetod så ingår dessa ja. Vi skickar med skruv och tejp som passar er skylt. Samma sak är det med andra fästmetoder, exempelvis Distanser. Dessa ingår också vid val av det.

Kan jag spara en skylt och komma tillbaka senare?

Ja. Det finns två sätt att göra detta på. Har ni designat en skylt som ni vill spara och komma tillbaka till senare så kan ni trycka på knappen Dela design, som ser ut så här:Dela design . Då skapas det en länk till skylten som ni kan komma tillbaka till senare. Glöm inte att spara länken någonstans där ni hittar den.

Om ni skapar ett konto hos oss här, så kan ni trycka på denna knapp: och då sparas er skyltdesign där. Om ni kommer tillbaka någon annan dag så klickar ni på denna knapp: och väljer fliken Sparade skyltar, där hittar ni er design.

Om ni skapar ett konto så sparas era tidigare beställningar där och ni kan enkelt komma åt era tidigare skyltar som ni designat. Är ni en BRF och vill beställa liknande skyltar upprepade gånger så rekommenderar vi att skapa ett konto. Om ni inte har skapat ett konto men vill komma åt en tidigare beställning så kan ni höra av er till oss, så hjälper vi er.