Image

Gör din egen skylt från grunden

Behöver ni en skylt i en viss specifik färg och i en annorlunda storlek så kan ni enkelt designa den själv här hos oss. Skapa er skylt i realtid och se direkt på er skärm hur skylten kommer att se ut.

Börja designa

Våra produkter

Mässing

Mässing

Pryd din dörr eller kontor med en lyxig skylt i mässing. En mässingsskylt är enkel att rengöra och lämpar sig för både inom- och utomhusbruk. Ett enkelt och bra sätt att lyxa till er omgivning.

Läs mer om mässingsskyltar här:

Skapa er skylt Link arrow
Plast

Plast

En skylt i plast är ett billigt och snyggt alternativ. Det finns över ett dussin olika färgalternativ att välja mellan och de kan användas från allt till välkomstskyltar till att märka upp sin brevlåda.

Läs mer om plastskyltar här:

Skapa er skylt Link arrow
Aluminium

Aluminium

En aluminiumskylt är en robust och hållbar skylt som står sig bra mot väder och vind och är enkel att montera. En skylt i aluminium passar bra vid skyltning av fasader, entréer eller butiker.

Läs mer aluminiumsskyltar här:

Skapa er skylt Link arrow
Aluminium med gravyr

Aluminium med gravyr

En skylt i aluminium med gravyr är en lite lyxigare form av aluminiumskylt. Här graveras texten ner i materialet för att sedan fyllas i med färg. För inomhus- och utomhusbruk.

Läs mer aluminiumsskyltar här:

Skapa er skylt Link arrow
Namnskyltar

Namnskyltar

Namnskylt, eller namnbricka i plast passar bra inom alla typer av branscher. De är vanliga inom vården, handels- och restaurangbranschen. Sätt skylten på er blus, skjorta, tröja eller kavaj.

Läs mer om namnskyltar här:

Skapa er skylt Link arrow
Dörrskyltar

Dörrskyltar

En snygg namnskylt till er dörr är ett trevligt sätt att hälsa era gäster välkomna och samtidigt underlätta för dem att hitta. Välj mellan olika former och skriv in er text.

Läs mer om dörrskyltar här:

Skapa er skylt Link arrow

Designa din egen skylt

Är ni i behov av en skylt med egen text att ha på ert kontor eller till ert hem? Skall den innehålla en viss specifik information som inte finns att köpa i en vanlig affär? Då är lösningen att ni designar er skylt själv här hos oss.

Här skapar ni er skylt helt från grunden och ni ser i realtid hur skylten kommer att se ut och vad priset ligger på. Allt från kvalitativa plastskyltar för ett lägre priser till lyxigare mässingsskyltar. Välj det material som passar just er, form, storlek och skriv in den text ni önskar.

Personliga skyltar till ett bra pris

Då det är ni själva som skapar designen på skylten så påskyndar det tillverkningsprocessen här och priset blir därmed mindre. Vi använder endast de bästa materialen på marknaden, både kvalitetsmässigt och miljömässigt.

Önskar ni skapa en skylt med symboler på så erbjuder vi ett stort symbolbibliotek där ni kan välja och vraka. Många gånger kan en symbol eller ikon passa bra på skylten då det bli ännu tydligare vad det är ni vill förmedla med skylten. Speciellt för de som inte kan läsa det svenska språket eller för de som lättare tar till sig information via bilder.

Ni kan även bifoga er egen logga / bild på skylten ifall ni önskar det. Filen måste då vara vektoriserad i svg och eps-format och helst vara enfärgad.