Visar 87 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Nödskyltar

Skyltar som visar vägen till närmaste utrymningsväg och verktyg för Första hjälpen eller vid andra nödsituationer. Utrymningsskyltar, eller nödutgångsskyltar, skall placeras i närheten av en dörr och tydligt visa den snabbaste och säkraste vägen för utrymning. Medan andra typer av nödskyltar, som Nödtelefon eller Bår, skall placeras i ögonhöjd i nära anslutning till utrustningen.

Enligt Arbetsmiljöverket (AFS 2020:1), ska en nödskylt bestå av en rektangulär eller kvadratisk form. Den skall vara grön med vita symboler och den gröna ytan skall täcka minst 50% av skyltens yta, detta för att skyltarna skall vara enkla att upptäcka och förstå för alla som befinner sig i lokalen.

Efterlysande skyltar i olika material

Då nödskyltar är till för att hjälp vid just nödsituationer, så tillverkas dem i ett efterlysande material. Ifall lokalen släcka ned eller om sikten i allmänhet är dålig så lyser de upp och vägleder er rätt. Vi erbjuder ett stort utbud av utrymningsskyltar och Första hjälpen skyltar, med olika design och storlekar så ni skall hitta en som passar just er. Vi använder oss endast av miljövänliga material i Aluminium, Plast och Vinyl.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss