Produkter i Trä

Djurskyltar

Djurskyltar

Fina och varma skyltar till eller på era djur att utsmycka era hem / stallplatser med.

Klicka här Link arrow
Dörrskyltar

Dörrskyltar

Dörrskyltar i trä som välkomnar era gäster och ger ett mer jordnära intryck

Klicka här Link arrow
Konturskurna Piktogram

Konturskurna Piktogram

Konturskurna Piktogram i trä att sätta upp på väggen eller vid dörren.

Klicka här Link arrow
Namnskyltar

Namnskyltar

Namnskyltar i trä med en plastbricka ovanpå som skapar en unik kombination.

Klicka här Link arrow

Träskyltar

Trä är ett snyggt och väl användbart material när det kommer till skyltning. Det är ett lättviktigt men samtidigt robust och hållbart material som passar bra för olika ändamål. En träskylt skapar ett mer hemtrevligt intryck och känns mer jordnära än de flesta andra materialen. Det är inte bara motivet, eller det grafiska innehållet på skylten som gör den snygg att titta på, här hjälper även materialet till.

Skyltar på trä är vanliga som dörrskyltar eller vid uppmärkning av hästboxar men kan användas till mycket mer. Ta tillfället i akt och få ert favoritfotografi tryckt på skylten och sätt upp den i köket eller vardagsrummet, eller beställ snygga namnskyltar till era anställda.

Träskyltar med egen text

Våra träskyltar är ytbehandlade med lack och klarar på så sätt att monteras både utomhus som inomhus. De monteras enkelt upp på er vägg, skåp eller dörr med skruv eller dubbelhäftande tejp. Text och bild trycks på skylten med en UV-printer och förses sedan med ytterligare lack för längre hållbarhet.

Vi tillverkar träskyltar med en tjocklek på 3,2 mm och vi använder olika typer av trä för olika produkter. På våra namnskyltar använder vi ett körsbärslaminat och på våra resterande träskyltar använder vi ekträ.