Produkter i Trä

Djurskyltar

Djurskyltar

Fina och varma skyltar till eller på era djur att utsmycka era hem / stallplatser med.

Klicka här Link arrow
Dörrskyltar

Dörrskyltar

Dörrskyltar i trä som välkomnar era gäster och ger ett mer jordnära intryck

Klicka här Link arrow
Konturskurna Piktogram

Konturskurna Piktogram

Konturskurna Piktogram i trä att sätta upp på väggen eller vid dörren.

Klicka här Link arrow
Namnskyltar

Namnskyltar

Namnskyltar i trä med en plastbricka ovanpå som skapar en unik kombination.

Klicka här Link arrow

Om träskyltar

Träskyltar är ett snyggt och trevligt alternativ när ni behöver skyltar. Det är ett jordnära material som smälter in bra i de flesta miljöer och tillför en trevlig känsla. Oavsett om ni behöver en skylt till kontoret, toaletten eller till stugan så kan ni med fördel välja en träskylt. Det är inte bara motivet, eller det grafiska innehållet på skylten som gör den snygg att titta på, här hjälper även materialet till.

Träskyltar utomhus och inomhus

En träskylt ger en lite mer gammaldags känsla, det känns som ett mer gediget hantverk än andra typer av material. Hemtrevligt och riktigt på samma gång. Våra träskyltar ytbehandlas med lack och kan därför användas utomhus och inomhus. Vi använder oss framförallt av ekträ men vi har möjlighet att använda andra trämaterial om så önskas. Ta tillfället i akt och få ert favoritfotografi tryckt på skylten och sätt upp den i köket eller vardagsrummet, eller beställ snygga namnskyltar till era anställda.

Exempel på träskyltar

Som sagt ovan så kan träskyltar användas till ett flertal olika ändamål. Vi ger er möjlighet att skapa träskyltar med egen text och motiv på vår hemsida idag.

Träskyltar – Djurskyltar

Djurskyltar i trä är ett fint sätt att uppmärksamma eller minnas era djur. En boxskylt att sätta vid hästens spilta eller en minnesskylt i trä med en bild på er bortgångne vän är några exempel.

Träskyltar Dörr

Hälsa era gäster välkomna med en dörrskylt i trä. Kolla igenom vårt sortiment av trädörrskyltar och hitta en form och utseende som passar just er. Skriv in er text och få hem er skylt inom ett par dagar.

Konturskurna piktogram i trä

Ibland räcker det med symboler att sätta på väggen eller dörren och dessa kan med fördel göras i trä. Visa era kunder eller gäster vart toaletten finns eller om det finns en teleslinga i rummet.

Träskyltar – Namnskyltar

Vi erbjuder en unik kombination av namnskyltar som består av trä med plast ovanpå. En elegant och snygg namnskylt som sticker ut i mängden. Skapa er namnskylt i trä här, ni kommer inte ångra er.

JCGT och träskyltar

JCGT designar och tillverkar träskyltar sen många år och vi tycker det är ett roligt material att jobba med. All produktion sker i våra lokaler i Göteborg och det gör att vi kan garantera hög kvalitet och snabba leveranser. Alla grafiska element, som bild, symboler och text, trycks på materialet med vår UV-printer och förses med ett skyddande lager lack. Detta för att säkerställa en hög kvalitet och en längre hållbarhet.

Vi jobbar jämnt och ständigt med att utöka vårt utbud av träskyltar, saknar ni någon skylt är ni välkomna att höra av er till oss. Det allra mesta är möjligt och vi kan erbjuda er konkurrenskraftiga priser. Vill ni ha en annorlunda form, storlek eller liknande på er träskylt så är det inte omöjligt för oss att fixa.

Har ni några tankar eller funderingar så är det bara att höra av er till oss.

031 24 11 09
butiken@jcgt.se