Image

Designa er egen aluminiumskylt

Hos oss kan ni skapa er egen aluminiumskylt och få den exakt så som ni önskar. Behöver ni en skylt till brevlådan eller ett plakat att sätta utomhus, skapa den här hos oss. Börja designa nu!

Börja designa

Produkter i Aluminium

Djurskyltar

Djurskyltar

Aluminium- och plåtskyltar för era djur. Från boxskyltar till varningsskyltar.

Klicka här Link arrow
Dörrskyltar

Dörrskyltar

Dörrskyltar i aluminium i olika former och storlekar skriva in er text i själva.

Klicka här Link arrow
Fasaddekor

Fasaddekor

Fasaddekor, som fasadbokstäver och fasadsiffror i aluminium / metall.

Klicka här Link arrow
Husskyltar

Husskyltar

Husskyltar i aluminium för er fasad, husvägg, dörr eller brevlåda.

Klicka här Link arrow
Konturskurna Piktogram

Konturskurna Piktogram

Konturskurna Piktogram i aluminium med olika symboler och storlekar.

Klicka här Link arrow
Namnskyltar

Namnskyltar

Namnskyltar i aluminium i olika storlekar och former. Skriv själva in önskad text.

Klicka här Link arrow

Metallskyltar / Plåtskyltar

Aluminiumskyltar, eller plåtskyltar är ett populärt och vanligt material när det kommer till skyltning. Det passar extra bra vid användning utomhus då det är ett material som inte rostar, vilket ökar livslängden på det. Aluminium är ett robust och hållbart material som sitter stadigt kvar när det väl sitter på plats. Det är miljövänligt på det sättet att det är återvinningsbart.

Vi erbjuder aluminiumskyltar, som också kan heta plåtskyltar eller metallskyltar, i olika storlekar, färger och tjocklekar. Läs på varje produkt vad det är som gäller på just den. Skylten kan fästas på en vägg med skruv, väggfäste eller distanser, eller på en stolpe med stolpfäste. Små aluminiumskyltar fästs enkelt upp med vanlig dubbelhäftande tejp.

Plåtskyltar med text

Aluminiumskyltar kan se ut på olika sätt och användas till olika ändamål, det finns inga rätt eller fel. Det är vanligt att välja en aluminiumskylt när skylten skall sitta utomhus, materialet är UV-beständigt och har en lång hållbarhet. Här hos oss kan ni skapa och beställa egna aluminiumskyltar med text och bild direkt på hemsidan. Några exempel på aluminiumskyltar vi erbjuder hittar ni här.

Aluminiumskyltar – Djur

Djurskyltar i aluminium kan användas på en massa olika sätt. Plåtskyltar som varnar för djur, som förbjuder djur på platsen eller som kan sättas på djurets grav. Det går att beställa vedertagna och färdiga skyltar direkt, eller så kan man utforma sin skylt och anpassa den efter sina egna val.

Fasaddekor i aluminium

Fasadsiffror och fasadbokstäver i aluminium är ett jättebra sätt att märka ut er husvägg och göra er synligare. Fasaddekor i aluminium är ett robust och stabilt val som är enkelt att montera och som håller länge.

Aluminiumskyltar – Husskyltar

Husskyltar i aluminium, som gatunamnskyltar eller husnummerskyltar är ett vanligt och populärt sätt att skylta upp ens hem. Det är ett prisvärt och effektivt sätt att visa gatans namn eller husets nummer. Ta del av våra designförslag eller skapa en egen skylt från grunden.

Aluminiumskyltar med tryck eller gravyr

Hos oss kan ni utforma och skapa era aluminiumskyltar helt själva. Välj den storlek ni önskar, färg på skylten och skriv in er egen text. Texten och symbolerna ni har lagt på skylten kan antingen graveras eller tryckas på skylten.

Aluminiumskyltar med gravyr

Här används djupgravyr när vi lägger in er text och symboler, sedan färgläggs det med den färg som ni har valt. Skyltar med gravyr har en lång hållbarhet då man enkelt kan fylla i med ny färg om det är så att färgen börjar släppa efter några år. En graverad aluminiumskylt ger en mer gammaldags känsla och skylten känns mer som ett hantverk. Exempel på aluminiumskyltar med gravyr är minnesskyltar för djur, husnummerskyltar och namnskyltar. Börja designa er graverade aluminiumskylt här:

Aluminiumskyltar med tryck

En aluminiumskylt med tryck har fler möjligheter än en skylt med gravyr. Den kan tryckas i fler olika färger och göras i större storlekar. En plåtskylt med eget tryck är en mindre kostsam skylt än med gravyr, detta för att tillverkningsprocess är kortare. Kvalitén är fortfarande hög och hållbarheten lång. Vi använder oss av två olika tekniker när vi trycker våra metallskyltar. Vi trycker text och bild på skylten med UV-ljus och en täckande lack, detta gör vi oftare på mindre skyltar. På större skyltar använder vi vinyl, som också är UV-beständig och som har en lång livslängd. En tryckt aluminiumskylt passar bra när ni behöver en företagsskylt, en varningsskylt för djur eller en rumsskylt med ert fotografi på. Börja designa er tryckta aluminiumskylt här:

Kombination av gravyr och text

Ibland behövs det en kombination av gravyr och tryck vid tillverkning av plåtskyltar. Önskar kunden en flerfärgad logga eller ett fotografi på skylten så går detta inte att graveras. Vid dessa fall så kan det bli att text och symboler graveras medan logga/fotografi tryck på skylten.

JCGT och aluminiumskyltar

Vi på JCGT designar, tillverkar och skickar aluminiumskyltar från våra lokaler i Göteborg. Vi använder endast de bästa materialen på marknaden och vi är måna om hög kvalitet. Då all produktion sker hos oss så kan vi försäkra kunden om högkvalitativa aluminiumskyltar. Till ett bra pris och med en snabb leveranstid. Vår leveranstid brukar ligga på 3-4 arbetsdagar.

Har ni några frågor eller hittar ni ingen aluminiumskylt för er? Då är ni välkomna att höra av er till oss. Vi hjälper er med era funderingar eller med er beställning.

Kontakta oss för att veta mer redan idag!

031 24 11 09
butiken@jcgt.se