Image

Designa er egen aluminiumskylt

Hos oss kan ni skapa er egen aluminiumskylt och få den exakt så som ni önskar. Behöver ni en skylt till brevlådan eller ett plakat att sätta utomhus, skapa den här hos oss. Börja designa nu!

Börja designa

Produkter i Aluminium

Djurskyltar

Djurskyltar

Aluminium- och plåtskyltar för era djur. Från boxskyltar till varningsskyltar.

Klicka här Link arrow
Dörrskyltar

Dörrskyltar

Dörrskyltar i aluminium i olika former och storlekar skriva in er text i själva.

Klicka här Link arrow
Fasaddekor

Fasaddekor

Fasaddekor, som fasadbokstäver och fasadsiffror i aluminium / metall.

Klicka här Link arrow
Husskyltar

Husskyltar

Husskyltar i aluminium för er fasad, husvägg, dörr eller brevlåda.

Klicka här Link arrow
Konturskurna Piktogram

Konturskurna Piktogram

Konturskurna Piktogram i aluminium med olika symboler och storlekar.

Klicka här Link arrow
Namnskyltar

Namnskyltar

Namnskyltar i aluminium i olika storlekar och former. Skriv själva in önskad text.

Klicka här Link arrow

Aluminiumskyltar / Plåtskyltar

Aluminium, eller plåt, är ett populärt och vanligt material när det kommer till skyltning. Det passar extra bra vid användning utomhus då det är ett material som inte rostar, vilket ökar livslängden på det. Det är ett robust och hållbart material som sitter stadigt kvar när det väl sitter på plats. Det är miljövänligt på det sättet att det är återvinningsbart.

Vi erbjuder aluminiumskyltar, som också kan heta plåtskyltar och metallskyltar, i olika storlekar, färger och tjocklekar, läs på varje produkt vad det är som gäller på just den. Den kan fästas på en vägg med skruv, väggfäste eller distanser, eller på en stolpe med stolpfäste. Små aluminiumskyltar fästs enkelt upp med vanlig dubbelhäftande tejp.

Aluminiumskyltar med tryck eller gravyr

Hos oss kan ni designa er egen aluminiumskylt och ni kan välja mellan en aluminiumskylt med gravyr eller aluminiumskylt med tryck.

Aluminiumskylt med gravyr

Här används djupgravyr när vi lägger in er text och symboler, sedan färgläggs det med den färg som ni har valt. Skyltar med gravyr har en lång hållbarhet då man enkelt kan fylla i med ny färg om det är så att färgen börjar släppa efter några år. Minsta storleken som går att beställas är 20 x 15 mm och den största är 600 x 400 mm.

Aluminiumskylt med tryck

En aluminiumskylt med tryck tillåter att ha fler färger på skylten än en st som skyltar med gravyr gör. En tryckt aluminiumskylt passar bra när ni behöver en företagsskylt, en varningsskylt för djur eller en rumsskylt med ert fotografi på. Minsta storleken som går att beställas är ni designar er egen aluminiumskylt är 200 x 120 mm och den största är 1200 x 600 mm. På skyltar upp till 700 mm i bredd trycks det grafiska innehållet på skylten med UV-ljus, större skyltar än så förses med printad folie.