Visar 34 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Hänvisningsskyltar & Riktningsskyltar

När en person besöker en ny lokal eller fastighet för första gången så vill hen inte behöva leta sig fram dit hen ska. Är lokalen tydligt skyltad så skapar det mindre stress och förenklar vardagen för besökaren. Olika former av riktningsskyltar är ett bra exempel på sådan skyltning. En hänvisningsskylt kännetecknas av namnet på ett visst rum, som föreläsningssal eller toalett, med en pil som pekar besökaren rätt. Den kan sitta på taket, på väggen eller i golvet.

Skyltar & dekaler som pekar dig rätt

Vi rekommenderar och använder oss gärna av tydliga symboler på våra hänvisningsskyltar, det gör vi för att det ska bli ännu tydligare vad det är för rum som skylten pekar ut, speciellt för personer som inte kan läsa språket som är skrivet på skylten. Vi använder tydliga och klara färger som kontrasterar väl mot bakgrunden för ökad synlighet.

Våra hänvisningsskyltar designas och tillverkas hos oss i Göteborg och det ger oss stora möjligheter till att skapa unika skyltar som passar just för er. Känner ni er osäkra så hjälper vi er genom hela processen. Vill ni underlätta för era besökare att hitta i era lokaler så bör ni skylta upp en tydlig hänvisningsskyltning.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss