Fasadskyltar till företag

En fasadskylt fungerar som ett ansikte utåt för er butik. Det är en av de mest framträdande skyltarna för er verksamhet och det är även det första era kunder möts av. Vårt mål är att skapa skyltar som inte bara är visuellt tilltalande utan också effektiva i att kommunicera ert budskap klart och tydligt. Skapa en stark och enhetlig varumärkesupplevelse för era kunder med hjälp av våra fasadskyltar.

Fasadskyltar går att få i olika kvalitativa material så som mässing, aluminium eller plast. Oavsett vilket material ni väljer så håller våra skyltar för väder och vind. Skräddarsy er fasadskylt så att skylten passar er grafiska profil och varumärke eller ta del av våra färdiga designmallar.

Fasadskyltar med företagslogga

Er fasadskylt är ansiktet utåt för er verksamhet därför är det viktigt att ni speglar er grafiska profil när ni tar fram er design. Ni kan ladda upp er logga på skylten för att skapa er unika fasadskylt. För att ladda upp er logga i designverktyget så väljer ni Bild- ladda upp bild- välj fil.
I vårt designverktyg kan ni designa en skylt som är upp till 1200 x 600 mm i aluminium. Behöver ni en skylt som är större än så är det bara att maila oss så hjälper vi er. Maila till butiken@jcgt.se och skriv vilken storlek, material fästmetod samt vad som ska finnas med på skylten, vi skickar därefter en offert tillbaka till er.

Kvalitativa fasadskyltar i olika material

Oavsett om ni behöver en elegant och professionell skylt i aluminium eller en modern och färgstark skylt i plast, så kan vi förvandla era idéer till verklighet. Våra fasadskyltar i aluminium är den populäraste fasadskylten i vårt sortiment. Materialet är slitstarkt och håller även i svåra väderförhållanden. Aluminiumskyltarna har en tjocklek på 1.5 mm och kan fästas med olika metoder beroende på vad som passar er bäst. I vårt designverktyg kan ni välja mellan tejp, skruvar, väggfäste, stolpfäste eller distans.

Ta fram er unika design i vårt designverktyg

I designverktyget kan ni skapa er unika skylt från grunden som sticker ut i mängden. Det finns många alternativ att välja mellan så som:

  • Storlek
  • Material
  • Form
  • Text och typsnitt
  • Färg
  • Ladda upp en bild eller er logga
  • Ram

Vårt designverktyg gör det enkelt och smidigt för er att skapa er egen design på bara några knapptryck. När ni känner er nöjda med er fasadskylt går ni vidare mot kassan. Behöver ni hjälp med att lägga in ert typsnitt eller har någon fråga angående designen så är ni välkomna att kontakta oss. Vårt designteam har lång erfarenhet och är behjälpliga för att skapa den perfekta fasadskylten till ert företag.

Övriga skyltar till ert företag

Vi har ett stort sortiment av företagsskyltar. Oavsett om ni behöver en dörrskylt, taktila piktogram eller butiksskyltar så kan ni räkna med oss.
Vårt sortiment består av skyltar för både inom och utomhusbruk som skapar ett enhetligt utseende till er verksamhet.
Behöver ni fasaddekor till er husvägg så finner ni även dessa hos oss.

JCGT och fasadskyltar

Vi har många års erfarenhet av att skapa fasadskyltar till företag. Vi använder oss av olika metoder så som taktil skyltning, print och gravyr.

I vårt sortiment finner ni kvalitativa skyltar till ett bra pris med snabb leverans. Vi jobbar alltid med de bästa materialen som har lång hållbarhet. All tillverkning sker hos oss i Göteborg, vi jobbar från produktion till leverans utan mellanhänder vilket gör att vi är anpassningsbara och kan ta fram unika skyltlösningar för just ert företag. Finner ni inte det ni söker på vår hemsida så tveka inte på att kontakta oss. Vi hörs!

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

JC Gravyr & Tryck AB

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss