Filter Close filter

Material

  • Plast
  • Plexiglas
Visar 28 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Presentartiklar

Presentartiklar och giveaways för företag, offentliga verksamheter och som 40-årspresenter. Människor älskar att få presenter och bli generöst bemötta, en presentartikel kan då vara ett perfekt sätt att sticka ut och få personen att komma ihåg just er. En giveaway, eller representationsmaterial är också ett bra marknadsföringsknep då exempelvis en graverad penna med företagets namn på kan hamna hemma hos en ny kund som hela tiden blir påminda av er när den håller i pennan.

Våra presentartiklar kan även ges bort som födelsedagspresent eller julklapp, utsmycka den med en personlig text som sedan graveras in i produkten.

Giveaways företag

En giveaway behöver inte vara dyr, det är tanken som räknas. Kommer det gäster till ert företag så kan en graverad present som de får ta med sig vara ett stort plus i kanten. Vi erbjuder flera presentartiklar där kunden själv kan skriva in en text på den och på det sättet göra den mer personlig.

Köp era presentartiklar på nätet hos oss och förvänta er hög kvalitet till ett bra pris. Vi är miljödiplomerade sen 2012 och strävar efter att jobba så miljövänligt och hållbart som möjligt.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss