Image

Designa er egen plastskylt

Hittar ni ingen skylt som passar just för er så kan ni designa er egen hos oss. Att designa en plastskylt på webben är väldigt enkelt, välj den storlek, form och färg ni önskar och fyll i er text. Sedan är det klart.

Börja designa

Produkter i Plast

Djurskyltar

Djurskyltar

Plastskyltar som utsmyckar er hästbox eller er kattbur. Välj mellan ett flertal olika färger.

Klicka här Link arrow
Dörrskyltar

Dörrskyltar

Dörrskyltar i plast som kunden utformar själva och fyller med det innehåll som önskas.

Klicka här Link arrow
Fotoförstoringar

Fotoförstoringar

Förstoring av ert fotografi på 10 mm tjock skummad PVC-plast. Välj ert favoritfotografi och sätt upp på väggen.

Klicka här Link arrow
Husskyltar

Husskyltar

Husskyltar i plast som på ett snyggt och billigt sätt utsmyckar ert hem eller fritidshus.

Klicka här Link arrow
Konturskurna piktogram

Konturskurna piktogram

Konturskurna piktogram i plast med ett stort sortiment symboler som visar vad som finns bakom denna dörr.

Klicka här Link arrow
Namnskyltar

Namnskyltar

Namnskyltar i plast i olika storlekar och former. Skriv själva in önskad text och välj den färg som passar er.

Klicka här Link arrow

Om plastskyltar

Plastskyltar är ett populärt, prisvärt och vanligt förkommande fenomen i samhället. Det har många fördelar då det finns i en uppsjö olika färger, är ett material som inte väger så mycket och som är enkelt att rengöra. Även om det inte är lika robust som en skylt i metall så ser det snyggt och högkvalitativt ut och ibland räcker det mer än väl.

Plastskyltar utomhus

Plastskyltar kan användas till en massa olika ändamål och då kan tjockleken behöva vara olika tjock. Man kan säga att ju mindre en skylt ska vara desto tunnare bör den vara. Det kan också bero på om plastskylten skall sitta inomhus eller utomhus, ska den utsättas för väder och vind så borde den vara lite mer robust. Vi tillverkar plastskyltar i tjockleken 1–10 mm, läs mer på varje produkt vad som gäller just på den. Våra plastskyltar är vädertåliga och har en lång hållbarhet vid utomhusbruk.

Graverade skyltar i plast

En graverad skylt är en skylt där de grafiska elementen, som text och symboler, graveras fram i materialet. Våra graverade plastskyltar består av en högkvalitativ graverbar akrylplast på 1,5 mm. Den är UV beständig och fungerar lika bra både inomhus och utomhus. Den är ljusabsorberande, och icke reflekterande så den lämpar sig mycket bra vid tillverkning av skyltar. Dessutom är den ett miljövänligt plastalternativ då den är återvinningsbar. Skylten består då av två st färglager, en tunn övre färg för skyltfärgen och en tjockare undre färg för text- och symbolfärgen. Text och symboler graveras och plastskylten skärs sedan ut med en lasermaskin.

Exempel på graverade plastskyltar: Brevlådeskyltar, Namnskyltar, Burskyltar & Dörrskyltar

Plastskyltar med tryck

Vi erbjuder även plastskyltar med flerfärgstryck. Till skillnad från en graverad plastskylt så kan en tryckt plastskylt inneha en massa olika färger. Exempelvis om kunden önskar ett fotografi eller flerfärgad logga på skylten så trycks dessa på skylten. Trycket kan antingen ske med UV-ljus eller med vinyl. Med UV-ljus printas de grafiska elementen på plastskylten och förses sedan med ett skyddande lager lack. Vinyl monterar vi på lite större skyltar som skall sitta i områden som är mer utsatta för väder och vind. Behöver plastskylten vara mer robust så använder vi skummad PVC-plast, som är ett prisvärt och hållbart material med en lång livslängd. Tjockleken på dessa varierar mellan 3 – 10 mm. 

Exempel på tryckta plastskyltar: Varningsskyltar djur, Utrymningsskyltar, Fotoförstoringar.

Kombination av tryckt och graverad plastskylt

Ibland kombinerar vi gravyr och tryck på våra plastskyltar. Detta sker vanligtvis när skylten innehåller både text och bild. Då graveras texten på skylten för att sedan bilden trycks på skylten i efterhand. Detta är vanligt på namnskyltar i plast, där kunden önskar en egen logga på. Det är också vanligt på minnesskyltar för djur, där text och symboler graveras men där en bild på djuret printas på skylten.

Användningsområden för plastskyltar

Vi har ett stort sortiment av plastskyltar för olika ändamål och med olika utseenden.

Plastskyltar – Djur

En plastskylt kan med fördel användas när kattens eller hundens bur ska märkas upp. Vid uppmärkning av hästboxar så kan en snygg boxskylt i plast vara ett fullgott alternativ och plast kan också användas vid tillverkning av varningsskyltar för djur.

Plastskyltar – Fotoförstoringar

Har ni ett favoritfotografi som ni vill förstora och sätta upp på väggen så kan ni beställa ett sådant på PVC-plast. Tjockleken på 10 mm gör att bilden mer känns som en tavla och det får den att sticka ut mer från väggen.

Plastskyltar – Hus

Skyltar till brevlådan med ert namn på och texten Ingen reklam, tack görs med fördel i plast och tejpas fast på er brevlåda. Små och enkla skyltar som gör stor nytta.

Plastskyltar – Namnskyltar

Namnskyltar som fästes på ens tröja, skjorta, blus eller kavaj är ett snyggt och effektivt sätt att visa vem man är och var man jobbar. Hos oss kan ni designa era namnskyltar helt efter eget huvud. Välj mellan olika färger, skriv in er text och lägg in en symbol eller er egen logga. Dessa är vanliga inom vården.

Designa er egen plastskylt

Hittar ni ingen plastskylt som matchar just era krav så kan ni enkelt och smidigt designa er egen skylt här. Bestäm själv storlek, form, färg och vilken text som ni önskar. Ni ser direkt i verktyget vad skylten kommer att kosta och vid större köp så får ni rabatt. Designa era plastskyltar här:

JCGT och Plastskyltar

JCGT är miljödiplomerade sedan 2012, det innebär att vi har ett miljötänk vid produktion och val av material. Vi använder de bästa materialen på marknaden och vi har koll på att plastskyltarna produceras på ett effektivt sätt. Både ekonomiskt och miljömässigt. Då vi designar, tillverkar och skickar skyltarna från våra lokaler i Göteborg så ligger allt i våra händer. Då kan vi säkerställa hög kvalitet och en snabb leverans. Detta gör också att vi kan pressa priserna.

Vi har jobbat med plast och tillverkat plastskyltar i många år nu. Hos oss kan ni känna er trygga när ni behöver köpa plastskyltar på nätet. Har ni några frågor eller funderingar så är ni välkomna att höra av er till oss. Vi kan lösa det mest och vi kan hjälpa er med idéer och förslag på design.

Hör av er till oss om ni har frågor gällande plastskyltar!

031 24 11 09
butiken@jcgt.se