Image

Designa er egen plastskylt

Hittar ni ingen skylt som passar just för er så kan ni designa er egen hos oss. Att designa en plastskylt på webben är väldigt enkelt, välj den storlek, form och färg ni önskar och fyll i er text. Sedan är det klart.

Börja designa

Produkter i Plast

Djurskyltar

Djurskyltar

Plastskyltar som utsmyckar er hästbox eller er kattbur. Välj mellan ett flertal olika färger.

Klicka här Link arrow
Dörrskyltar

Dörrskyltar

Dörrskyltar i plast som kunden utformar själva och fyller med det innehåll som önskas.

Klicka här Link arrow
Fotoförstoringar

Fotoförstoringar

Förstoring av ert fotografi på 10 mm tjock skummad PVC-plast. Välj ert favoritfotografi och sätt upp på väggen.

Klicka här Link arrow
Husskyltar

Husskyltar

Husskyltar i plast som på ett snyggt och billigt sätt utsmyckar ert hem eller fritidshus.

Klicka här Link arrow
Konturskurna piktogram

Konturskurna piktogram

Konturskurna piktogram i plast med ett stort sortiment symboler som visar vad som finns bakom denna dörr.

Klicka här Link arrow
Namnskyltar

Namnskyltar

Namnskyltar i plast i olika storlekar och former. Skriv själva in önskad text och välj den färg som passar er.

Klicka här Link arrow

Plastskyltar

Plastskyltar är ett prisvärt material när det kommer till skyltar men håller samtidigt en hög kvalitet. Det passar att användas till både små och stora skyltar och det kan användas utomhus lika väl som inomhus. Dess lätta vikt gör att det kan användas med en stor variation, allt från små märkskyltar till större informationsskyltar.

En skylt i plast kan se ut på många olika sätt och på längre avstånd är det mycket svårt att se skillnaden på en plastskylt och en skylt i metall. En plastskylt kan hängas upp på en nyckelring, tejpas på er brevlåda, skruvas upp på en vägg eller sättas upp med distanser.

Gravyrskyltar i plast

Hos oss går det att beställa plastskyltar i olika sorters plast och i olika tjocklekar. Vissa typer av skyltar kräver ett lite mer robustare material, som varnings- och förbudsskyltar för djur eller för fotoförstoringar. Till dessa använder vi skummad PVC-plast, som är ett prisvärt och hållbart material med en lång livslängd. Tjockleken på dessa varierar mellan 3 – 10 mm.

När ni designar er egen skylt hos oss då använder vi oss av en högkvalitativ graverbar akrylplast på 1,5 mm. Den är UV beständig och fungerar lika bra både inomhus och utomhus. Den är ljusabsorberande, och icke reflekterande så den lämpar sig mycket bra vid tillverkning av skyltar. Dessutom är den ett miljövänligt plastalternativ då den är återvinningsbar. Er text och symboler graveras och skärs ut med en laserskärare. Minsta storleken som kan beställas är 30 x 15 mm och den största är 600 x 400 mm.

Våra plastskyltar designas och tillverkas i Göteborg och vi är måna om att hjälpa er att skapa snygga och unika skyltar i plast som fyller sitt syfte samtidigt som de livar upp omgivningen.