Visar 51 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Väggdekoration

Med väggdekoration menar vi personliga objekt / produkter som kan skapa en trevlig hemkänsla genom att fina upp en vägg. Vill ni sätta upp något som visar vilka ni är och samtidigt gör er på ett bättre humör? Kanske ett stort fotografi på barnbarnen eller hunden, eller ett klokt citat.

Är ni inte så intresserade av konst men ändå vill fylla er tomma vägg så är en personlig väggdekoration perfekt. Den kommer att hjälpa er att göra det extra mysigt och fint där hemma. En fin dekoration passar även perfekt som födelsedagspresent eller julklapp.

Väggdekoration barnrum

Vi har dekorationer som passar för barnrum, vardagsrum eller sovrum. Välj mellan olika storlekar och olika material, som plast, trä eller vinyl, som är en form av självhäftande väggdekoration. De monteras enkelt på er vägg och hänger kvar där tryggt och stadigt.

Design och tillverkning sker i våra lokaler i Göteborg, det ger oss stora möjligheter att skapa en unik dekoration för väggen just för er. Vi är miljöcertifierade och arbetar med de bästa materialen på marknaden.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss