Visar 78 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Vårdskyltar

Vi har ett brett utbud av skyltar inom olika områden inom vården så som läkarmottagningar, vårdcentraler, tandläkarmottagningar och sjukhus. Vårdskyltarna är en viktig del av vårdmiljön då det bidrar till att navigera besökare och patienter till rätt avdelning och rum.  

Namnskyltar 

Med våra namnskyltar kan ni kommunicera er personals namn, titel eller yrke. I vårt designverktyg kan ni själva ta fram vilken design och utformning ni vill ha på era skyltar samt ladda upp er företagslogga. Ni har även möjligheten att ladda upp en valfri symbol på skylten, om ni exempelvis vill ha en namnskylt för tandläkare så kan ni välja en tand som symbol. Vill ni använda er av våra färdiga mallar så finns det flertal namnskyltar inom olika branscher och yrkeskategorier som exempelvis läkarskyltar samt namnskyltar för arbetsterapeuter och andra vårdgivare. Namnskylt sjuksköterska är även en populär produkt som finns i olika utformningar.  

Inom vården är det viktigt att se till så att vårdskyltarna är uppdaterade och aktuella för att underlätta för både personal och patienter att vända sig till rätt person. Alla namnskyltar inom vården ska vara lättlästa och tydliga för patienten. 

Tillgänglighetsanpassning 

Var med och bidra till att skyltar inom vården är tillgänglighetsanpassade för en mer inkluderande miljö. Detta kan ni göra genom att ha taktila piktogram, tydliga skyltar och kontrastmarkeringar. De taktila piktogrammen har en större textstorlek eller en tydlig symbol för att underlätta för personer med synskador eller läs- och skrivsvårigheter. Kontrastmarkering finns i olika färger och former. Genom att markera era glaspartier, golv och trappor med kontrastmarkering underlättar ni för besökare med synproblematik. Markeringen används på platser där det kan finnas faror eller hinder. 

JCGT och vårdskyltar 

Vi vill öka tillgängligheten i samhället och göra det lättare för personer med funktionsnedsättningar att navigera sig. Genom att använda tydliga skyltar och kontrastmarkering i vårdlokaler kan samhället bli mer inkluderande och tillgängligt för alla. Genom att följa Boverkets Byggregler kan man säkerställa att man uppfyller kraven på säkerhet och tillgänglighet i offentliga och gemensamma utrymmen.
Vi har tillverkat vårdskyltar och andra skyltar sedan 2006 och har en bred kunskap inom branschen. All framtagning och tillverkning sker i våra lokaler i Majorna, Göteborg. Vi jobbar med högkvalitativa produkter och erbjuder snabb leverans på 3-5 arbetsdagar. Hittar ni inte det ni letar efter eller har andra funderingar så är ni varmt välkomna att kontakta oss! 

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss