Visar 32 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Bostadsrättsföreningsskyltar

För att öka trivseln och tryggheten i en bostadsrättsförening kan man använda sig av skyltar. Gör det enklare för boende och besökare att orientera sig och följa riktlinjer och regler genom att sätta upp skyltar i olika utrymmen.  

Skyltar för sophantering 

Underlätta sophanteringen för boende genom att sätta upp återvinningsskyltar som tydligt visar vad som ska slängas i de olika sopkärlen. Det kan också vara bra med skyltar som påminner om att det är förbjudet att slänga elektronik, grovsopor eller farligt avfall i sopkärlen. 

Trivsels och ordningsskyltar

För att göra det lättare för boende att hitta till olika utrymmen kan man sätta upp tydliga skyltar både inom och utomhus. Visa vart soprum, cykelrum, förråd och tvättstugan är genom att sätta upp skyltar på dörrar eller väggar. Vi har även skyltar tvättstuga som visar tvättider och som påminner och vilka ordningsregler som ska följas. Sätt upp skyltar i tvättstugan så att boende lätt kan följa de regler som finns för att skapa bättre trivsel i föreningen.  

Förbudsskyltar  

För att förhindra olämpligt beteende kan bostadsrättsföreningen behöva skyltar som påminner om att det är förbjudet att röka på vissa platser, parkera cyklar, eller spela hög musik efter en viss tid. Vill ni ta fram skyltar som passar just er förenings regler så kan ni själva designa er skylt i vårt skyltverktyg. 

För att öka säkerheten är det bra att påminna om att man inte får ställa ut något i trappuppgången på grund av brandrisk, samt att hålla dörrarna låsta. För att öka säkerheten i er BRF har vi tagit fram en skylt som visar att det är förbjudet att ställa cyklar, barnvagnar och andra lösa föremål i trapphuset. Läs mer om varför just denna typ av skylt är viktig på Brandskyddsföreningens hemsida.
Andra vanliga säkerhetsskyltar inkluderar skyltar som visar var brandvarnare, brandsläckare och nödutgångar finns. Vill ni undvika att cyklister och elsparkcyklar parkeras vid er fastighet så har vi även skyltar för detta.  

Parkeringsskyltar 

Undvik att obehöriga parkerar på er bostadsrättsförenings parkeringar genom att sätta upp tydliga skyltar. Har ni en parkering som endast är till för boende i er BRF kan ni kommunicera detta. Vi har även skyltar som man kan märka bilens registreringsnummer för privata parkeringar.

JCGT och skyltar för BRF

Sedan 2006 har vi tillverkat skyltar för BRF och andra verksamheter. Vi har ett brett sortiment med högkvalitativa produkter. All produktion sker i Sverige, Göteborg vilket gör att vi kan specialanpassa våra produkter utefter ert önskemål. Hittar ni inte det ni söker i vårt sortiment kan ni själva designa er egna skylt eller kontakta oss så hjälper vi er att ta fram det ni behöver till er BRF. 

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss