Visar 111 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Dörrskyltar

Med hjälp av en snygg dörrskylt kan du få dina besökare att känna sig hemma redan innan de kliver över tröskeln. Det får även utsidan av ditt hem att kännas mer personlig och gör så att dina besökare lättare hittar rätt. Välj en dörrskylt i modern eller klassisk stil, välj bland olika material och storlekar, allt för att passa just ditt hem och din familj. Hos oss kan du skapa din personliga skylt i ett flertal olika material, oavsett smak och stil.

Som besökare är dörrskylten oftast det första man möts av . Det skapar ett inbjudande och behagligt intryck. En elegant skylt kan göra under för din annars så vanliga och trista dörr. Vi säljer klassiska dörrskyltar i olika former av mässing, men också mer moderna varianter som aluminium, trä och plast.

Dörrskyltar med namn till kontor

Hos oss skapar du en egen dörrskylt där du själv väljer stil och material. Välj en som passar just dig och på så sätt gör din ytterdörr eller lägenhetsdörr mer personlig. Vi har ett brett utbud av dörrskyltar i olika material och design så att du ska kunna hitta en skylt som passar just din dörr till hemmet eller ditt kontor.

Vi erbjuder dörrskyltar med skruv som enkelt skruvas upp på din dörr eller vägg med medföljande skruv.

Vi har även ett urval av dörrskyltar som inte monteras med skruv. Dessa monteras upp med tejp som sitter på baksidan av dörrskylten. Det är ett bra alterntiv om ni inte vill borra hål i er vägg eller dörr.

I vårt designverktyg har vi ett stort sortiment med dörrskyltar som du kan designa själva. Färdiga och snygga former där det enda som behövs göras är att lägga till ert namn. Hittar ni ingen form som passar er så kan ni skapa en egendesignad dörr namnskylt där ni väljer form och storlek.  Du hittar till designverktyget här:

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna

Kontakta oss