Filter Close filter

Kategori / Symbol

 • Hiss
 • RWC / HWC
 • Toalett / WC / Skötrum
 • Trappa

Skyltens riktning

 • Höger
 • Rakt fram
 • Uppåt
 • Vänster

Färg

 • Svart
 • Svart / Vit
 • Vit

Storlek

 • 150 x 150 mm

Material

 • Akryl
 • Aluminium
 • Mässing
 • Mässing / Akryl
 • Plast
Visar 39 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Fastighetsskyltar 

Fastighetsskyltar är ett viktigt verktyg för att markera och identifiera fastigheter både utom och inomhus. Skyltarna används för att hjälpa människor att hitta rätt i fastigheten samt för att identifiera rum och lokaler. 

Skapa en visuell enhetlighet med skyltar som går i hand mer er grafiska profil. I vårt skyltverktyg kan ni ladda upp er logga och skapa unika skyltar som välkomnar era gäster på ett professionellt sätt.
Våra skyltar finns i flera olika material så som mässing, plast, trä och aluminium.  

Kontrastmarkering

I vårt sortiment har vi även kontrastmarkeringar som används för att skapa en säker miljö i er fastighet. Genom att tydligt märka trappor, dörrar, golv och glaspartier underlättar man för personer med synnedsättning och andra funktionshinder. Kontrastmarkeringen används för att markera farliga hinder, exempelvis genom att placera en ljus markering på en mörk tröskel för att visa att det finns en höjdskillnad.
Genom att använda kontrastmarkering förbättrar man tillgängligheten och skapar ett mer inkluderande och öppet samhälle. Vill ni ha markeringar som passar er grafiska profil eller design i lokalen så kan vi ta fram detta åt er. Vårt team designar och tillverkar kontrastmarkeringar i varierande storlekar, färger och former. Vi har även ett standardsortiment där ni finner de vanligaste kontrastmarkeringarna med stilren design.  

Taktila skyltar

Taktila piktogram är även ett hjälpmedel som gör er fastighet mer inkluderande och öppen. Då skyltarna har taktil text, blindskrift samt symboler kan de läsas av personer med synnedsättning. I vårt sortiment har vi hundratals olika symboler som är universellt gångbara. Skyltarna kan därför tydas av personer från alla länder. Materialet på skyltarna uppfyller Myndigheten för Delaktighet (MFD) krav gällande tillgänglighetsanpassning.
Välj mellan olika färger och utformningar för att passa er fastighet och inredning.  

Rumsskyltar 

Rumsskyltar är en praktisk lösning för att visa om ett rum eller lokal är ledig eller upptagen. Använd rumsskyltarna på kontorsrum, mötesrum, konferensrum eller andra liknande utrymmen där det kan finnas ett behov av att visa om ett rum är tillgängligt. Vi har skyltar med och utan whiteboard. Whiteboard är en användbar lösning för att skriva ner viktig information, exempelvis om man gått för dagen eller vilka tider ett mötesrum är bokat.  

Dörrskyltar  

Skapa ett inbjudande intryck med hjälp av en informativ dörrskylt. Välj själv vad dörrskylten ska innehålla som exempelvis namn på personer som ansvarar för rummet, öppettider, kontaktuppgifter eller ert företagsnamn.  

Skapa en elegant och professionell stil på era dörrskyltar genom att välja materialet mässing eller aluminium. Skyltarna kan graveras med ert företagsnamn, logotyp eller annan relevant information för att ge en tydlig och professionell presentation.
Vi har även plast och träskyltar som printas på. 

Akrylskyltar  

Akryl/plexiglas skyltar är ett slitsamt material som ger ett stilrent intryck. Anpassa skylten genom att ladda upp er företagslogga eller skriv in en text som beskriver vad som finns i ett rum eller ge information till era besökare. Montera skyltarna på en dörr eller vägg i er fastighet. Vi har även skyltar som är en kombination av mässing och akryl.  

Utrymningsskyltar & Nödutgångsskyltar 

Utrymningsskyltar och nödutgångsskyltar är två viktiga komponenter i fastighets säkerhet. Skyltarna är märkta med symbol och text som informerar människor om var de ska gå för att nå en säker utgång. Våra utrymningsskyltar tillverkas i tre olika material, aluminium, plast och självhäftande dekaler. Utrymningsskyltar och nödutgångsskyltar bör regelbundet kontrolleras så att skyltarna är på plats, i gott skick och synliga.  

Parkeringsskyltar

Visa tydligt vilka parkeringsplatser som är reserverad för anställda eller kunder för att förhindra att obehöriga parkerar på er parkeringsplats. Designa er parkeringsskylt eller välj mellan vårt stora utbud av parkeringsskyltar.

JCGT och fastighetsskyltar

Sedan 2006 har vi jobbat med att ta fram olika typer av skyltar och kontrastmarkeringar till fastigheter runt om i Sverige. Vi vill öka tillgängligheten i samhället och gör detta med hjälp av våra produkter. Vi jobbar med de bästa materialen och har en snabb leveranstid på 3-5 arbetsdagar. 

logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss