Filter Close filter

Kategori / Symbol

 • Fastighet / Underhåll
 • Förbud
 • Omklädning / Kapprum
 • Övrigt
 • Reception / Expedition / Information
 • Sjukhus / Friskvård
 • Skola / Lärosäte
 • Toalett / WC / Skötrum

Skyltens riktning

 • Höger
 • Vänster

Material

 • Mässing
Visar 32 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Kyrkskyltar 

I en kyrka är det viktigt med tydliga skyltar för att underlätta för besökare och församlingsmedlemmar. Vi har ett brett utbud av skyltar som passar in i er kyrkmiljö. Ni har även möjlighet att själva designa er skylt. Här är några exempel på vilka skyltar som ni kan använda er av för att underlätta i er församling eller kyrka:  

Utrymningsskyltar  

Utrymningsskyltar är en viktig del av säkerhetsplaneringen för kyrkor och församlingslokaler. Skyltarna visar de bästa utrymningsvägarna för personer som befinner sig i byggnaden i händelse av en brand eller nödsituation. Placera dessa skyltar på lätt synliga platser i kyrkans eller församlingens lokaler som vid ingångar, utgångar och viktiga vägskäl i byggnaden.  

Ledigt-upptaget skyltar   

Visa om ett rum är ledigt eller upptaget med hjälp av en rumsskylt. Häng upp skylten på en dörr eller en vägg utanför kontoret, pastorsexpeditionen eller bönerummet.
Vi har olika typer av rumsskyltar med funktionen “ledigt upptagen“, samt med whiteboard för att ha möjligheten att göra mindre noteringar och meddelanden.  

Rumsskyltar  

Det kan vara användbart att ha skyltar som visar vilka rum som finns i kyrkan eller församlingen och vad de används för. Till exempel en skylt för kyrksalen, bönerummet, festsalen eller dopkapellet.  

Använd er utav våra färdiga mallar eller ta fram er egna skylt med hjälp av redigeringsverktyget. Ni har även möjlighet att ladda upp er logga på skyltarna.  

Parkeringsskyltar  

Om kyrkan eller församlingen har en parkering kan det vara bra att ha skyltar som visar var besökare och personal ska parkera och om det finns några begränsningar på parkeringen. En vanlig skylt som används är besöksparkeringsskylten som förhindrar att parkeringen används av personer som inte är besökare till kyrkan.  

Taktila skyltar

Med taktila skyltar gör man det mer tillgängligt i samhället då personer med synnedsättning kan läsa skylten med hjälp av blindskrift och symboler.
Våra taktila skyltar är  ljusabsorberande, består av icke-reflekterande, återvinningsbart material och uppfyller alla krav som ställs av Myndigheten för Delaktighet (MFD).

Övriga skyltar   

Det kan vara användbart att ha andra skyltar i en kyrka som exempelvis en skylt som visar om det finns en särskild plats för donationer eller en skylt som informerar om kommande evenemang som kan hjälpa besökare och församlingsmedlemmar att bli mer involverade i kyrkans verksamhet. Vill ni designa er egna skylt kan ni göra detta med hjälp av vårt redigeringsverktyg. Välj själv text, färg, storlek och material på skylten för att passa in hos er.  

JCGT och kyrkskyltar  

Vi har sedan 2006 levererat skyltar till kyrkor runt om i landet. Då vi tillverkar våra produkter i Göteborg har vi möjlighet att kundanpassa era beställningar. Vi arbetar med högkvalitativa material och har expertis inom gravyrteknik. Behöver ni hjälp med er beställning eller undrar över något så är ni varmt välkomna att kontakta oss.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss