Dörr- & Rumsskyltar

Vem jobbar här? Skriv ert namn på en rumsskylt och låt era kollegor få veta vem som sitter i rummet. Det går även att välja med en ledigt upptagen funktion, samt med whiteboard för att ha möjligheten att göra mindre noteringar och meddelanden.

Personlig Skylt

Våra rumsskyltar är till för att skapa en tydligare arbetsmiljö för anställda och besökare samtidigt som man höjer rummets standard med dess stilrena och moderna design.
Det finns flera kombinationer att välja mellan då syftet med skyltarna är att uppfylla olika rums behov.
Rubriken på alla Dörr- & Rumsskyltar trycks på ljusabsorberande, icke reflekterande akrylplast och kan lätt bytas ut vid behov om rummet byter ägare eller användningsområde.

Till tavlorna som har whiteboard så ingår en penna med sudd och en openhållare med magnet som fäster på whiteboardtavlan så den blir smidig att använda.

I de produkter där vi erbjuder kunden att bifoga en fil ingår ett korrektur innan den tillverkas där vi lägger in bilden/loggan/symbolen så snyggt som möjligt.

Whiteborddelen är en emaljlackerad stålplåt för optimal funktion vilket gör den optimal att skriva på och att sudda ut gammal text.

Skylten monteras enkel på väggen med medföljande gavlar med hjälp av tejp och skruv.

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss