Dörrskyltar i plexiglas

En skylt vid dörren ska förmedla vad som finns innanför denna dörr. Är det någon som jobbar här? Är detta ett gemensamt utrymme som ett mötesrum eller konferenssal? Detta kan förmedlas på många olika sätt med skyltar i en mängd olika material. Varför då inte satsat på något lite roligare och mer elegant? En dörrskylt i akryl, eller plexiglas som det också heter, är ett sådant material. En plexiglasskylt som är monterad med väggdistanser ger ett exklusivt och välkomnande intryck. Sätt en dörrskylt i akryl utanför varje dörr på arbetsplatsen och skapa en samstämmighet.

Fördelar med dörrskyltar i akryl

Akryl är ett hållbart material som ni kan montera vid er ytterdörr eller vid kontorsdörren. De är vädertåligt och står sig bra i ur och skur utan att tappa sin glans. Det kräver ytterst lite underhåll och det är enkelt att rengöra med vatten och diskmedel. Då motivet trycks på baksidan så är det betydligt säkrare mot sabotage och skulle skylten mot all förmodan gå sönder så är den enkel att byta ut. Materialet är återvinningsbart och det slängs i den vanliga plaståtervinningen.

Vid vilken typ av dörr passar en dörrskylt i akryl?

Vi på JCGT tycker att dörrskyltar i akryl passar på den flesta typer av dörrar. De är vanligt förekommande på kontor eller andra arbetsplatser, men de kan mycket väl användas i det privata hemmet med om så önskas. En dörrskylt i akryl kan mycket väl sitta utanför en toalett, där den säger om detta är en unisex-toalett eller en dam/herrtoalett. En arbetsplats består ju oftast av en massa olika gemensamma rum, som Tyst rum, konferensrum eller mötesrum. En perfekt uppmärkning av dessa är en dörrskylt i akryl. I ett företagskomplex, där en massa företag håller hus, så kan ett skyltsystem av dörrskyltar i akryl vara ett utmärkt sätt att visa vart varje företag håller hur. Om ett företag sedan flyttar så byts akryldörrskylten ut enkelt mot en annan med det nya företagets logga på.

En dörrskylt i akryl kan också användas till ert privata hem. Hälsa era gäster välkomna med en transparent plexiglasskylt som sitter vid er ytterdörr. Skriv familjens efternamn på, eller alla familjemedlemmars förnamn och glöm inte hundens namn när ni väl håller på. Fyll skylten med symboler och andra grafiska element för att göra den unik just för er.

JCGT och Dörrskyltar i akryl

Vi på JCGT har jobbat länge med olika produkter i akryl och det är ett material vi tycker om och tror på. Vi både designar och tillverkar plexiglasskyltarna på plats i våra lokaler i Göteborg. Därför kan vi garantera hög kvalitet till ett bra pris. Har ni några frågor när det kommer till dörrskyltar i akryl så är ni mer än välkomna att höra av er till oss här.

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss