Visar 25 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Första hjälpen skyltar

Första hjälpen skyltar är till för att märka upp de olika typerna av första hjälpen utrustning som finns i fastigheten. Exempel på första hjälpen utrustning är defibrillator/hjärtstartare, första hjälpen kit och nöddusch. Vid en krissituation så behövs denna utrustning vara enkel att hitta och uppfatta, därav vikten av första hjälpen skyltar.

Efterlysande första hjälpen skyltar

Om det finns en första hjälpen utrustning i lokalen så bör den vara lämpligt placerad och tydligt uppmärkt med första hjälpen skyltar. Enligt (AFS 1999:7) ska utrustningen vara anpassad efter riskerna i verksamheten och lätt att komma åt. Den skall också vara varselmärkt, vilket innebär att den skall vara märkt av en efterlysande första hjälpen skylt.

Första hjälpen skyltar efter föreskrifter

Vi på JCGT följer Arbetsmiljöverkets (AFS 2020:1) föreskrifter när vi tillverkar våra första hjälpen skyltar. Likt våra utrymningsskyltar så är den vita färgen efterlysande och skapar på så sätt en större synlighet för utrustningen ifall ljuset släcks ned i lokalen. Skylten skall vara grön med vit text och symboler på där den gröna ytan skall täcka minst 50% av skylten. De tillverkas i slagtåliga och miljövänliga material som har en lång hållbarhet och är lätta att rengöra. Antingen som skylt i plast eller aluminium eller som dekal i en självhäftande vinyl. Då all design och tillverkning sker i våra lokaler i Göteborg så kan vi garantera hög kvalitet och en snabb leveranstid. Har ni några önskemål på egen design så kan vi hjälpa er med det med.

Kontakta oss om Första hjälpen skyltar

Har ni några frågor eller funderingar när det kommer till första hjälpen skyltar så är ni välkomna att höra av er till oss. Antingen på mejl eller via telefon.

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss