Visar 22 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Skyltar till företag

Företagsskyltar är alla möjliga typer av skyltar som ett företag kan tänkas behöva. Skyltar som är till för att visa ert företag utåt och skyltar som används inom era lokaler. Skyltar är ett bra hjälpmedel för att hålla ordning och reda och de kan bidra till en trevligare helhetsupplevelse på kontoret eller på arbetsplatsen i sig. Med företagsskyltar har företaget möjlighet att komma ut med sin grafiska profil, sina värderingar och att pränta in sin logotyp i allmänhetens medvetande. Det är också ett hjälpmedel för kunder att hitta till er och de kan förmedla tydlig information för kunden att ta till sig.

Företagsskyltar är ert ansikte utåt

Det gäller att vårda sitt företagsnamn och synas där ni behöver synas. Det kan vara allt från stora företagsskyltar på en husfasad nära vägen till att klä in era företagsbilar med logotyp och kontaktuppgifter. När ni har kommit fram till hur ni vill synas utåt så hjälper vi er att ta fram företagsskyltar som får fram detta. Vi tillverkar företagsskyltar med hög kvalitet och lång hållbarhet, så de sitter kvar länge och gör er synliga under en längre tid. Därför är företagsskyltar en prisvärd investering, det krävs inte att nya köps in år efter år.

Olika typer av företagsskyltar

En skylt till ett företag kan ha en mängd olika användningsområden och syften. Allt från skyltar med ert namn och logga på till en hänvisningsskylt som visar vart toaletterna finns inne på kontoret. Här har vi några exempel på företagsskyltar.

Företagsskylt med namn och logga

Syns man inte finns man inte och det vill vi göra ändring på. En skylt som sitter på er fasad med er logotyp och namn på är en prisvärd och vettig lösning för att visa utåt att ni finns här. Är ni ett av många företag i området så är det jätteviktigt att kunder enkelt hittar till er och att ni syns på håll. Det som behövs här är utomhusskyltar för företag, som står sig bra mot vädrets makter och som syns där de behöver synas. Hos oss kan ni enkelt designa och skapa era företagsskyltar med namn och logga direkt på vår hemsida. Gå in i vårt digitala skyltverktyg och skapa er företagsskylt idag.

Namnskyltar för företag

Namnskyltar som sitter på tröjan, blusen, skjortan eller kavajen är ett bra sätt att visa namnet på personen och vilket företag den jobbar på. En namnskylt kan se ut på olika sätt och tillverkas i olika material och färger. Beställer ni era namnskyltar hos oss och behöver beställa fler vid ett senare tillfälle så är det bara att höras av er till oss, så hjälper vi er. Så blir skyltarna enhetliga och i samma kvalitet över tid.

Kontorsskyltar

Har ni ett kontor så finns det alltid behov av skyltar till det. Skyltar skapar ordning och reda och hjälper både anställda och besökare att navigera där. Skyltar att sätta vid dörren till ett visst kontor med antingen rummets namn på eller personen som använder kontorets namn på. Komplettera skylten med en Ledigt / Upptaget skylt för att visa statusen på rummet.

Parkeringsskyltar för företag

Har ert företag ett visst antal parkeringsplatser tilldelade till er så bör dessa märkas upp med parkeringsskyltar. Här är det en bra idé att pryda skyltarna med er logotyp eller företagsnamn och förhindra obehöriga från att parkera där. Parkeringsskyltarna kan också märkas med texten Anställda eller Besökare för att skapa extra tydlighet.

Öppettider skyltar

Har ni en butik, frisörsalong eller tatueringsstudio exempelvis så är det bra att visa vilka tider som ni har öppet. En öppettider skylt i mässing eller plats är både en informativ skylt samtidigt som den kan vara snygg att titta på. Skriv era öppettider och eventuellt andra kontaktuppgifter där och ta bort funderingar och frustration hos era kunder. Behöver ni en öppettider skylt till en vårdcentral, som då behöver vara tillgänglighetsanpassad, så kan en taktil skylt eller taktil tavla vara en bra lösning. Hör av er till oss på butiken@jcgt.se om intresse finns.

Kontrastmarkering företag

Om det finns stora partier med glas på kontoret så är risken stor att dessa behöver kontrastmarkeras. Vi har möjlighet att skapa skräddarsydda kontrastmarkeringar till ert företag och på så sätt blanda nöje med nytta. Antingen om ni önskar ett speciellt mönster eller er logotyp så kan vi skapa en sådan kontrastmarkering till er. Läs mer här om detta känns intressant.

Skyltar / produkter som också kan användas till företag

Hur köper jag skyltar till företag hos er?

Hos oss är det minst lika enkelt för företag att beställa som det är för privatpersoner. Högst upp på sidan, eller i menyn på mobil, så kan ni välja vilken typ av kund ni handlar som och då visas priserna ex- eller ink.moms. Läs mer om att handla som företag här. Det finns flera fördelar med att handla direkt på vår hemsida som företag.

  • Ni behöver inte ha ett konto hos oss
  • Betala med faktura
  • Mängdrabatt vid större köp
  • Snabbare leverans

Designa egna företagsskyltar hos oss på jcgt

Vi har ett stort sortiment av skyltar men ibland passar inte dessa hos kunden. Önskar ni skapa och beställa unika företagsskyltar till ert företag så rekommenderar vi att ni designar dessa själva. Det kan ni göra direkt här på webben och den sidan hittar ni här. Välj mellan olika material, storlekar, former, fästmetoder och skapa en unik skylt för er. Bifoga er logotype och även egna symboler om ni vill. Allt från lyxiga skyltar i graverad mässing till enklare skyltar i plast.

JCGT och Företagsskyltar

Kvalitet till ett bra pris med korta leveranstider. Det är våra ledord och vi strävar alltid efter att hålla dessa. Vi på JCGT har en lång erfarenhet att tillverka skyltar både till företag och privatpersoner. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för kunden att beställa sina skyltar samtidigt som vi inte tummar på kvaliteten. Speciellt viktigt är det för just företagsskyltar då dessa spelar en viktig roll i ett företags marknadsföring och hur det visar sig utåt. Vi önskar skapa en god relation till er som kund och vi kan lösa det mesta när det kommer till skyltning. All design och produktion sker inom vår lokal i Göteborg och det innebär att vi har möjlighet att ta fram de företagsskyltar som ni behöver. Vi jobbar med ett flertal tekniker inom skylttillverkning, som taktil skyltning, gravyr och print.

Fråga oss om företagsskyltar

Låt oss hjälpa er att beställa företagsskyltar. Har ni några frågor eller funderingar angående detta så är ni välkomna att höra av er till oss. Låt oss tillsammans med er skapa skyltar till ert företag som ni är nöjda med. Vi hörs!

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss