Butiksskyltar inomhus

Guida era kunder genom er butik med hjälp av butiksskyltar. Placera informativa och tydliga skyltar för att förbättra kundupplevelsen för era besökare. Vi har ett stort utbud av butiksskyltar för företag.

Butiksskyltar är ett kraftfullt och enkelt verktyg för att kommunicera med era kunder. Genom att sätta upp skyltar som visar olika avdelningar, erbjudanden eller öppettider kan ni skapa en bättre miljö för era besökare.

Oavsett om ni behöver en skylt med ert swish nummer vid kassan eller en fasadskylt för att kommunicera ert företagsnamn så finns vi här för att möta era behov.
Vi erbjuder skyltar i olika material så som mässing, aluminium och plast.

Butiksskyltar erbjudande

Behöver ni kommunicera era erbjudanden i er butik så är skyltar ett måste. Genom att designa era egna skyltar i vårt designverktyg kan ni skapa unika erbjudanden som gäller för just er butik. Välj mellan olika fästmetoder för att passa er verksamhet bäst.

Behöver ni hänga skyltar ner ifrån taket rekommenderar vi er att välja 2 st hål som fästmetod.

Byter ni erbjudanden ofta så kan affischer vara ett bra alternativ. Ladda upp er design och skapa er unika affisch smidigt och enkelt.

Öppettiderskyltar

Om ni vill kommunicera er butiks öppettider och övriga kontaktuppgifter så kan ni beställa en unik öppettiderskylt som ni själva kan designa i vårt designverktyg. Skriv in aktuella öppettider för vardagar och helger för att visa era kunder när ni är tillgängliga i butiken. Skyltarna finns i plast, mässing och aluminium. Ta del av färdiga designförslag eller designa från grunden för att skapa er unika skylt.

Swish skyltar

Att kunder vill betala med swish är ett smidigt och enkelt sätt för er att ta betalt. För att göra köpet smidigt för kunderna och undvika kö så kan ni placera en skylt vid kassan där ni kommunicerar vilket nummer era kunder kan betala till. Ni skriver själva in numret er butik har genom att redigera våra färdiga swish mallar. Vill ni ladda upp er QR kod kan ni använda den här sidan. Ladda ner QR koden som du skapat för att sedan ladda upp den under Bild- ladda upp bild.

Kontantfritt skyltar

Effektivisera ert företags betalningsprocess med hjälp av en skylt som visar att ni inte tar emot kontanter. För att öka er säkerhet rekommenderar vi att ni placerar skylten redan vid er entré. Placera även en skylt vid kassan för kunderna ska ha betalkortet redo samt för er säkerhet.

JCGT och butiksskyltar

Vi erbjuder kvalitativa skyltar till ett bra pris med snabb leveranstid. Vi har lång erfarenhet av butiksskyltar och jobbar ständigt med att utveckla vårt sortiment. Hittar ni inte vad ni söker på vår hemsida så är ni välkomna att kontakta oss så hjälper vi er att ta fram en skylt för just er verksamhet. Vi arbetar med olika tekniker inom skyltar så som taktil skyltning, gravyr och print.

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta oss idag!

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

JC Gravyr & Tryck AB

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss