Visar 21 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Namnskylt till brevlådan

En namnskylt till er brevlåda eller fastighetsbox underlättar för brevbäraren att hitta rätt till just er brevlåda och minskar risken för att er post hamnar fel. En brevlådeskylt kan se ut på en massa olika sätt och kan innehålla olika mycket text. Kolla in vårt stora sortiment av brevlådeskyltar här och använd vårt skyltverktyg för att designa er skylt precis så som ni önskar.

Designa din egen brevlådeskylt

Hos oss kan ni skapa er egen brevlådeskylt. Ett tips innan ni börjar är att mäta er brevlåda för att se hur stor skylten kan vara. Det är viktigt att den syns utan att för den sakens skull ta över för mycket. Bestäm själva vilken design ni önskar på brevlådeskylten, vilken form, färg, text och typsnitt ni vill ha på texten. Så den blir exakt efter ert önskemål. Den vanligaste metoden för att montera upp en namnskylt till en brevlåda är tejp, en slags självhäftande skylt. Ett annat vanligt alternativ är med skruv.

Vilken information skall vara med på en adresskylt?

Vad ska det då stå på en skylt till en postlåda? Vilken information bör vara med? Det finns inget rätt eller fel på dessa frågor. Är ni ett företag så borde ert företagsnamn vara med och kanske till och med namnet på er VD. Är ni en familj kan det räcka med att skriva ert efternamn, eller initialerna till era förnamn och sedan efternamn. Önskar ni ingen reklam så glöm inte att beställa en Ingen reklam-skylt samtidigt.  

Självhäftande namnskylt till brevlåda

En brevlådeskylt, eller adresskylt brevlåda beställs vanligtvis med en självhäftande baksida, en dubbelsidig tejp som fäster bra på ett rent och platt underlag. En självhäftande brevlådeskylt går lika bra att använda utomhus som inomhus. Skylten går även att monteras med skruv, om brevlådan är gjord i trä exempelvis. Vi erbjuder skruv och dubbelhäftande tejp på skyltar i plast, mässing och aluminium. Graverad plast är ett vanligt material som används till brevlådeskyltar, ett UV-beständigt material som har en lång hållbarhet till ett lågt pris.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss