Pennor med gravyr

En graverad penna har många olika fördelar, den passar bra som giveaway om ni ställer ut på en mässa eller anordnar öppet hus. Skicka med en penna med ert företagsnamn ingraverat så kommer ni synas oftare. En penna med namn passar även som en present, eller ifall ni vill namnge er penna så den inte kommer bort lika enkelt.

Vi erbjuder pennor i ett flertal olika storlekar, vita, svarta och röda exempelvis. Skriv enkelt in den text ni önskar och välj det typsnitt ni vill ha, så skickas er graverade penna hem till er inom några få arbetsdagar.

Personliga metallpennor

En giveaway är alltid uppskattat och lämnar en god eftersmak hos personen som får presenten.  En penna kan alltid komma till användning och står det personens namn på den så blir den extra personlig och mer nära. Har ni en e-handel så kan en graverad penna vara en fin present att lägga med i paketet och på så sätt överraska er kund till det positiva.

Våra pennor är gjorda i metall och har lite tyngd i sig, vilket är en kvalitetsstämpel och ger inte känslan av att den är billig.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss