Rollups

En rollup fungerar som en rullgardin med en affisch på, fast man drar den uppåt istället för nedåt. Rollupen levereras inrullad i en kassett av aluminium, den dras sedan upp och sätts fast med en hopvikbar pinne på baksidan av rollupen så den hålls spänd. En rollup är ett kostnadseffektivt och effektivt sätt att marknadsföra sig och sitt företag.

Rollupen är ensidig och materialet tejpas fast på en bottenrulle i kassetten och ovansidan kläms fast på topprofil, en så kallad clamp 7 profil. Den levereras i en snygg svart väska som också är emballerad i wellkartong.

Roll up banner

En rollup är portabel och smidig att montera där den skall stå, den är vanlig som displaymaterial vid olika utställningar som mässor eller öppet hus. Har ni en banner eller bild som ni vill skall synas väl så är en rollup ett bra alternativ. Kunden gör originalet och bifogar det, vi printar och fäster rollup-väven i kassetten. När kunden sedan är på plats så monteras rollupen på nolltid.

Hos oss kan ni beställa rolluper i två olika bredder, 850 mm & 1000 mm. Båda med höjden 2000 mm. Önskar ni hjälp med ert motiv så är ni välkomna att höra av er till oss, vi hjälper gärna till.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss