Om rollups

Vid tillfällen som öppet hus eller mässor är rollups ett enkelt, smart och effektivt verktyg att synas med. För att vara så stor och synlig så tar en roll up mycket lite plats och den är enkel att ta med sig och montera. Det gäller att fånga en förbipasserandes blick, vid mässor är det många intryck och mycket som pockar på ens uppmärksamhet. Med en roll up så syns man väl, man har chansen att få ut sitt budskap och man ökar chansen att hamna i en persons medvetande.

Vad är en roll up?

En roll up är ett bildstycke som ligger i en aluminiumkassett och fungerar som en rullgardin, fast man drar den uppåt istället för nedåt. Den dras upp och sätts fast med en hopvikbar pinne på baksidan, så bilden hålls spänd och inte skrynklar sig. Vi säljer rollups som är ensidiga, ovansidan kläms fast på topprofil, en så kallad clamp 7 profil och det är i denna den hopvikbara pinnen fäster i. På kassetten finns det två utfällbara ben som gör att er rollup står stadigt och bra. Kassetten levereras i en specialanpassad väska som är lätt att bära med sig och som inte tar mycket plats när rollupen är ihoprullad.

Fördelar med roll up’s

Att använda sig av rollups i sin marknadsföring har många fördelar. Dels de som vi beskrev här ovan, de syns bra och de är tydliga. Rollups är en portabel produkt som är man enkelt kan bära med sig på bussen om det är så. Det är ett billigt alternativ när det kommer till marknadsföring, livslängden för en roll up är lång och den monteras på nolltid. Fäll upp, haka i och så är det klart.

JCGT och rollups

JCGT tillverkar flera olika typer av display- och mässmaterial och vi har en mångårig erfarenhet av att tillverka rollups. Vi säljer rollups i två storlekar, 85×200 & 100×200 cm. Våra rollups tillverkas i våra lokaler i Göteborg och vi arbetar med hela ledet från design, print och packning. En roll up är en tideffektiv produkt att tillverka, så vi kan erbjuda mycket korta leveranstider vid akuta lägen.

Beställ rollup online

Vill ni beställa en rollup så gör ni det här hos oss. Ni väljer den storlek ni önskar och så bifogar ni ert original som ni vill att vi trycker på er roll up. För bästa kvalitet så bör filen vara i rätt storlek, om trycket skall vara 85×100 cm så skall originalet vara så stort. Föredragna filformat är pdf, svg, eps eller ai.

Vi kan även hjälpa er med design av era rollups. Vi har erfarna grafiska designers här som gärna hjälper till. Hör av er till oss och så återkommer vi med en offert. Har ni några andra frågor eller tankar angående rollups så är ni alltid välkomna att höra av er till oss. Vi hörs!

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss