Affischer & Posters

Affischer och poster med egen bild. Önskar ni få ett fotografi förstorat? Kanske en bild på barnbarnen eller på hela familjen från solsemestern? En affisch eller plansch är ett billigt, bra och snyggt alternativ att sätta upp på väggen, kanske som en tavla. Vi erbjuder både små och stora affischer så det ska passa för olika behov och platser.

Egna posters

Det kryllar av snygga posters över hela internet. Men är det inte roligare att förgylla sin vägg med ett motiv som ni har skapat själv? En poster kan göra skillnaden mellan ett hemtrevligt rum och ett icke-hemtrevligt rum. Det behöver inte vara en bild på er själva eller på barnen, har ni ett snyggt fotografi från alptopparna från er senaste skidresa som ni vill skall utsmycka er vägg så går det lika bra.

Vi erbjuder affischer i de vanligaste storlekarna som finns på marknaden, t. ex 70 x 100 cm och 50 x 70 cm. Ni kan även få er poster i mindre storlekar, som A5 & A4, vilket också har sin charm. Önskar in även rama in den så har vi ett flertal fina och kvalitativa ramar för det.

Våra affischer tillverkas på 200 g matt papper av högsta kvalité. Ni bestämmer motivet. Följande filformat gäller vid uppladdning av bild: JPG, EPS, PDF eller TIFF. Bilden måste ha högsta upplösning och vara rätt orienterad, (porträtt/landskapsläge). Önskvärt pixelomfång för 50 x 70 är 4350 x 2900 pixlar med ett dpi över 150. Affischen packas i transportsäker kartong.

Passa på att köpa en snygg ram till din affisch, de hittar ni under Ramar & Skyltskåp.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss