Informationstavlor Företag

Informationstavla för företag är ett bra register där alla företag som hör hemma i fastigheten finns med. På tavlan kan ni sedan ange åt vilket håll i lokalen man hittar företaget eller på vilken våning de hör hemma. Om fastigheten är en kontorsbyggnad där många företag finns så är det svårt för besökaren att hitta till just det företaget den skall besöka.

En informationstavla för företag bör placeras där den är lättåtkomlig för besökaren, finns det en karta över fastigheten så fungerar tavlan bra som ett bra komplement till den. En snygg företagstavla ger besökaren ett gott första intryck av er och den skapar en känsla av lyx och elegans.

Informationstavla utomhus

Våra informationstavlor monteras på en vägg, både utomhus och inomhus och har en lång hållbarhetstid. Behöver ni en tavla som skall sitta högt upp på en vägg utomhus så krävs det att den är lite större för att få maximal synlighet. Men skall den sitta i en entré inomhus så kan den vara lite mindre.

Vi hjälper er gärna med design och tillverkning av er företagstavla. Vi använder de bästa materialen på marknaden och att jobba miljövänligt är viktigt för oss. Vi erbjuder ett stort urval av material, färger och storlekar. Vill ni ha med varje förtags logga så kan ni få det och vill ni att tavlan skall vara tillgänglighetsanpassad, med taktil text och punktskrift, så fixar vi det också. Vi har bra koll gällande rådande lagstiftning, från BBR (Boverkets Byggregler) samt MFD (Myndigheten för Delaktighet) riktlinjer för skyltning av offentliga lokaler.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss