Visar 32 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Taktila skyltar med ram

Taktila piktogram är ett bra och beprövat hjälpmedel i det offentliga rummet. På allmänna platser skall det vara tillgänglighetsanpassat och enkelt för alla människor att röra sig. Vi erbjuder ett stort bibliotek av taktila piktogramskyltar för olika ändamål där vi följer alla lagar och regler. Skyltar med igenkännbara symboler som är enkla att förstå och med blindskrift som kan läsas av icke-seende.

Om behovet att beställa taktila piktogram finns men också att miljön skall vara mer smakfullt inredd så är en skyltram att placera skylten i en bra lösning. En skyltram ger en extra dimension till piktogrammet och gör det finare att titta på. Kombinationen av funktion och form förbättrar användarupplevelsen och skapar en trevligare miljö. Det är också en säker och stabil lösning när det kommer till skyltning. Den är robust och mer vandalsäker än om skylten sitter rakt på väggen.

Ram till skyltar 150 x 150 mm

Denna skyltram finns i två olika färger, svart och grått och kan användas på taktila piktogram i storleken 150 x 150 mm. Den kan användas egentligen på alla sorters skyltar som har formen av en kvadrat. Även mässingsskyltar eller aluminiumsskyltar. På denna sida hittar ni ett visst antal, utvalda taktila piktogram med ram där ni endast väljer färgen på skylten innan ni beställer. Skyltramen kan beställas separat och går att kombinera med andra taktila piktogram i vårt sortiment också. Här är det viktigt att tänka på kontrasten mellan ramen och skylten. Mörkt mot ljust, ljust mot mörkt.

Taktila skyltar i trä

Här hittar ni också kombinationen av taktila piktogram i trä, med en ram. En träskylt ger ett mer jordnära intryck i rummet och gör det mer harmoniskt. Det är vackert att titta på och det smälter in bra in sin omgivning. Speciellt på träväggar.

Hur monteras ett taktilt piktogram med ram på väggen?

Att montera ett taktilt piktogram med ram sker på nolltid. På baksidan av skyltramen medföljer en dubbelhäftande tejp som sitter bra på en plan, rengjord vägg. Den innehåller även skruvhål som kan användas ifall man önskar att ramen sitter extra hårt. När ramen väl sitter uppe så tejpas piktogrammet fast inuti ramen med medföljande tejp. Nu sitter skylten uppe stabilt och stadigt.

JCGT och taktila piktogram med ram

Vi på JCGT vill hjälper er som kund att skapa en öppen miljö och samtidigt bidra till ett allmänt rum som är inkluderande och välkomnande för alla. Med våra taktila piktogram med ram så gör ni detta samtidigt som att ni skapar en tilltalande miljö. Vi tillverkar och skickar våra skyltar i Göteborg i Sverige och vi har stora möjligheter till anpassningar för varje kund. Hör då gärna av er till oss så ska vi hitta en lösning som faller er i smaken.

Hör av er till oss idag!

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss