Visar 69 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Konturskurna Piktogram

Med våra snygga, utskurna symboler kan ni på ett enkelt sätt informera besökare från hela världen vad för slags rum de är på väg att gå in i. Sätt upp symbolerna rakt på dörren eller på väggen bredvid. Det kommer bli så mycket lättare förstå vad det är för rum eller lokal.

Vi erbjuder våra konturskurna piktogram i tre olika material: aluminium, plast och trä. Detta för att de ska passa in i rätt miljö, samt ge den bästa möjliga kontrast för att de ska vara lätta att upptäcka. De är enkla att sätta upp och finns att välja mellan olika storlekar.

Ett universellt språk

Sverige är ett mångkulturellt samhälle där vi har medborgare och besökare som härstammar från många olika kulturer och språkområden. För att öka tillgängligheten i samhället är det en fördel att använda symboler som ett universellt språk. D.v.s. man kan förstå symbolen utan att kunna läsa eller tala det svenska språket

Tillverkningen av våra utskurna piktogram sker i våra lokaler i Göteborg och vi strävar efter bästa kvalitet och ett miljövänligt arbetssätt.

Vid montering av piktogrammen rekommenderar vi en ren och plan yta som symbolerna kan sitta på. Är ytan ojämn eller smutsig  så finns det en risk att de kan ramla ner.

Känner ni för att hjälpa till att öka tillgängligheten i samhället och göra det tydligare för era besökare vad som väntar dem, då bör ni kolla in våra utskurna piktogram.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss