Visar 32 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Taktila Piktogram utan Text

Taktila piktogram utan text är en mer stilren version av en taktil skylt. Fokuset hamnar på symbolen och är den tillräckligt tydlig så är skylten minst lika effektiv som ett taktilt piktogram med text. Att det inte finns någon text skapar möjligheter att förstora symbolen. Det sin tur leder till att skylten syns bättre på ett längre avstånd. Våra taktila skyltar utan text passar extra bra att använda i ett offentligt rum där mycket människor från olika länder rör sig i. Chansen är stor att dessa inte kan svenska vilket gör att de måste tolka symbolen för att förstå vad som finns inuti rummet som skylten sitter vid. Alla våra taktila piktogram går att få med braille/punktskrift så de även kan läsas av personer med nedsatt syn.

Taktil wc skylt

Vi använder oss att vedertagna symboler som enkla att förstå för alla. En fördel med att använda symboler är att människor som exempelvis har drabbats av en stroke har lättare att läsa om det inte är någon text. Vi erbjuder ett stort urval av färg så skylten passar för olika lokaler. Skyltarna har en matt färg och är UV-beständigt, vilket innebär att de inte tappar i kvalitet.

Vi har här samlat ett urval av vanliga symboler som förekommer i det offentliga rummet. Hittar ni ingen skylt som passar just för er så är ni välkomna att höra av er till oss. Då all design och tillverkning sker i egen regi så har vi stora möjligheter till att skapa taktila symbolskyltar som är unika just för er.

Våra taktila piktogram är bedömda och godkända i SundaHus miljödata. Vi erbjuder även fem års garanti.

SundaHus logga

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss