Visar 33 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Boxskyltar häst

Enligt en undersökning som togs fram av Statens jordbruksverk 2016 så finns det i runda slängar över 350 000 st hästar i Sverige. Dessa hästar hör hemma på någon av de över 105 00 stycken anläggningar som finns runtom i Sverige. Det är många hästar att hålla reda på, många boxar som kan vara i behov av en boxskylt.

Exklusiva boxskyltar

I ett stall kan det finnas många boxar och en snygg boxskylt till varje höjer inte bara intrycket på stallet. Det skapar både enkelhet och tydlighet för de som befinner sig på platsen. En fin boxskylt ger också ett välkomnande intryck och höjer humöret för den som ser skylten. Vi på JCGT menar att varje hästbox förtjänar en exklusiv boxskylt. Det är ni och er häst värd.

Designa din boxskylt

En boxskylt, eller stallskylt, kan se ut på flera olika sätt och det finns inga rätt eller fel. Därför ger vi er här möjligheten att designa er egen boxskylt från grunden. Varje boxskylt är unik, den innehåller unik information för just er häst. Som en hjälp på traven har vi tagit fram ett antal olika designförslag på boxskyltar som kan ge er inspiration. En boxskylt brukar innehålla hästens namn, dess födelseår och ägarens namn. Den kan även innehålla ägarens telefonnummer eller liknande.

Låt fantasin flöda och ta fram er kreativa ådra och skapa en boxskylt som sticker ut. Er häst är säkert er bästa vän, skäm bort den ordentligt. Välj bland olika färger, typsnitt och storlekar. Titta även igenom vårt bildgalleri med hästsymboler till er stallskylt. Kanske finns där en symbol som beskriver er häst perfekt. Ifall den är lugn och snäll eller vild och glad, visa det med en symbol eller liknande.

Boxskylt med stamtavla

Vanligt förekommande på en boxskylt är hästens stamtavla. Boxskylten blir då mer än en vanlig namnskylt, den visar även hästens historia. Oftast skriver man in moderns namn, U (som står för Undan och faderns namn, E (som står för Efter). Vissa väljer även att skriva ut föräldrarnas föräldrars namn med. EU för farmor, EE för farfar, UE för morfar och UU för mormor. Detta kanske inte är den nödvändigaste informationen att ha på en boxskylt, men det är en intressant läsning.

Boxskylt häst bild

En boxskylt kan som sagt se ut på många olika sätt, den kan vara rund, fyrkantig, vara jättestor eller liten och nätt. Finns det inte mycket plats att fästa boxskylten på så kan en mindre skylt med hästens och ägarens namn på räcka mer än väl. Något som kan vara både fint och nödvändigt är att lägga in en bild på hästen på boxskylten. Har ni ett fint fotografi på er häst så är det inte fel alls att visa det på er boxskylt. Använd vårt skyltverktyg och ladda in er bild på boxskylten till ingen extra kostnad.

Snygga boxskyltar i olika material

Vi på JCGT vill erbjuda er så många möjligheter som det går att skapa er egen boxskylt. Därför erbjuder vi olika typer av material.

Aluminium

Aluminium är ett tåligt och hållbart material och det passar ypperligt till en boxskylt. Materialet står sig bra genom åren och är hållbart på det sättet att det inte rostar.

Mässing

Vårt premiumalternativ när det kommer till material, ett lyxigt och ändå prisvärt alternativ till er boxskylt. En mässingsskylt höjer intrycket på er hästbox på många sätt och det är ett bra val om ni vill skapa en lyxigare boxskylt. Designar ni en boxskylt i mässing så får ni en skylt som har en lång hållbarhet och som är snygg att titta på.

Plast

Plast är ett fullgott och billigare alternativ när ni ska välja material på er stallskylt. Det finns över ett dussin olika färger att välja mellan, vilket ger er möjlighet att sticka ut med er boxskylt. Plasten är UV-beständig och håller bra i ur och skur.

Trä

Vill ni skapa ett mer jordnära intryck på er boxskylt, då ska ni välja trä som material. En träskylt är ett elegant och snyggt val när det kommer till alla typer av skyltar, exempelvis boxskyltar. Kollar runt i vårt sortiment och hittar en boxskylt i trä som ni gillar och skriv in den informationen om ni önskar på skylten.

JCGT och Boxskyltar

JCGT vill hjälpa er att hitta och skapa den perfekta boxskylten just för er. Vi har tillverkat boxskyltar i många år nu och samlat på oss en del erfarenhet. Vi jobbar med allt från design till tillverkning av boxskyltar. Det ger oss stora möjligheter att anpassa boxskylten just så som passar er och era behov. Det gör att vi kan garantera en hög kvalitet på er boxskylt och att vi kan sänka leveranstiden. Har ni några frågor eller osäkerheter så är ni välkomna att höra av er till oss.

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss