Egentillverkad namnskylt för din häst

En boxskylt förhöjer intrycket av er stallplats och med vår specifika design liknar den inte någon annan. Boxskyltarna består av olika hästmotiv, ram samt med egen text som ni skriver in vid beställning. En boxskylt häst, eller namnskylt häst, är en bra hjälp i ett stall med många hästar för att skapa tydlighet och göra det enklare för personer att hitta. Skapa en personlig och unik boxskylt här hos oss.

Exklusiva boxskyltar

Tillverkningen sker i våra lokaler i Göteborg och vi strävar efter bästa kvalitet och ett miljövänligt arbetssätt. Den UV-beständiga plasten är lättmonterad, tål väder och vind och är dessutom mycket lätt att rengöra. Våra aluminium- och mässingsskyltar har ett lite mer exklusivt motiv och tål även de stora påfrestningar från vädrets makter. Om ni inte gillar utseendet på våra boxskyltar så kan ni alltid skapa er en egen skylt från grunden i vårt webbaserade skyltverktyg, som ni hittar här.

Det finns inget sätt som är mer rätt eller fel hur man designar sin boxskylt. Ett vanligt sätt, så som vi gör här, är att man börjar med hästens namn och födelseår. Sedan skriver man in faderns namn, E (som står för Efter), moderns namn U (som står för Undan) och till sist ägarens namn, ÄG. All information här är frivillig så om ni t.ex. inte vet faderns namn så kan ni utelämna det.

Känner ni för att skapa en trevligare och lyxigare omgivning runt er häst, då bör ni kolla in våra boxskyltar.

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss