Sadelskyltar och grimskyltar i mässing

I ett stall kan det finnas många hästar och många ryttare som är i rörelse där. Många personer som har personliga tillhörigheter till dem och deras hästar. Exempelvis hästsadlar, grimmor och ridhjälmar. Om ni vill minska risken för förvirring och undvika att någon tar era saker av misstag så rekommenderar vi sadelskyltar och grimskyltar i mässing. Med våra sadelskyltar och grimskyltar sätter ni en personlig prägel på era föremål och skapar på så sätt en identitet. De är också en bra hjälp ifall era tillhörigheter kommer bort eller förväxlas med någon annans.

Sadelskyltar och grimskyltar som namnskyltar

Våra sadelskyltar och grimskyltar funkar även bra som namnskyltar för er häst. Skyltarna tillverkas i 0,5 mm mässing och text och symbol graveras in i materialet. Detta ger er sadel, hjälm eller grimma en mer exklusiv och framförallt lyxig känsla. En graverad namnbricka häst till sadel och grimma kan underlätta mycket vid exempelvis tävlingar eller när andra personer hanterar er häst.

Olika storlekar och fästmetoder på sadelskyltar och grimskyltar

För att ge er möjligheten att hitta en sadelskylt eller grimskylt som passar just er så kan ni välja mellan tre olika storlekar. Det är viktigt att ni, innan ni beställer, mäter ut hur mycket plats ni har att fästa er skylt på. Kolla sedan vilken av våra sadelskyltar och grimskyltar som ni tycker bäst om. Med eller utan symbol. Skriv sedan i ert namn och välj det typsnitt ni gillar bäst.

Välj sedan fästmetod. Ska ni köpa en grimskylt så rekommenderar vi att ni använder chicagoskruv, detta för att inte riskera att skada hästen. Ska skylten sättas på en sadel eller hjälm så kan ni med fördel använda nubbspik eller mässingsskruv.

Andra användningsområden

En sadelskylt kan också användas till andra ändamål än till just hästtillbehör:

  • Tavelskylt: Har ni målat en tavla med träram så kan en snygg mässingsskylt vara pricken över i. Skriv ert namn eller tavlans namn eller vad som än faller er in. Samma sak om ni har en spegel med en ram på.
  • Egna kreationer: Är ni händig av er och tillverkar egna produkter, exempelvis skärbrädor, så passar dessa skyltar bra för att märka upp dem med ert namn.
  • Presentask: Ska ni ge bort en presentask i trä och vill utsmycka den lite extra så är en graverad mässingsskylt en bra lösning.

Fråga oss om sadelskyltar och grimskyltar

Har ni några frågor eller funderingar kring sadelskyltar och grimskyltar så är ni välkomna att höra av er till oss. VI har en lång erfarenhet och vi delar gärna med oss av den. Skyltarna graveras och skickas från oss i Göteborg och vi kan försäkra er om hög kvalitet och snabb leveranstid. Ta chansen och förgyll era hästtillbehör med snygga sadelskyltar och grimskyltar. Ni kommer inte ångra er!

Hör av er till oss med era frågor och få snabbt svar. Detta gör ni på:

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss