Sadelskyltar och Grimskyltar

Vi vill alla sätta vår egen prägel på våra föremål, det är ett sätt att skapa en del av vår identitet. Att märka upp er sadel, grimma eller ridhjälm med en graverad sadelskylt i mässing ger en mer exklusiv känsla. Samtidigt kan det underlätta att identifiera föremålen ifall de kommer bort eller underlätta att hitta i ett rum där alla förvarar sina saker.

Namnbricka sadel

Ta chansen att skapa en egen namnskylt till er häst eller era tillhörigheter. Skriv själva in den text ni önskar och välj det typsnitt ni tycker bäst om. Våra sadelskyltar är tillverkade i 0.5 mm mässing, text och symboler graveras in och fylls i med svart färg vilket gör skylten hållbar och slitstark. Varje skylt finns i tre olika storlekar där ni avför vilken storlek som blir bäst för er.

Fästmetod ingår ej. Då våra sadelskyltar kan användas till olika ändamål, såsom på en sadel, hjälm eller en tavla, så ingår det ingen fästmetod som skruv eller tejp. Önskar ni skruv så finns det olika på marknaden som kan passa, exempelvis Chicagoskruv eller nubbspik. Var här noga med att kontrollera fästmetodens längd, så den inte går igenom materialet den skall sitta på.

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss