Barnvagnsskyltar

Likt en registreringsskylt fast till barnvagnen? Ja en barnvagnsskylt till barnvagnen är något som varit populärt i några år nu. Det är en personlig detalj som sätter en egen prägel på barnvagnen. Det finns en hel del olika typer av barnvagnsskyltar, men den vanligaste är den som har EU märkningen på. Detta för att den ska efterlikna en registreringsskylt som man har på bilen så mycket som möjligt.

Barnvagnsskylten fäster ni lätt med hjälp av buntband. I och med att konstruktionen på barnvagnar ser olika ut så är det lätt och dra åt och anpassa efter tjockleken på metallramen.

Eftersom det är en ”registreringsskylt” så fäster man den framtill på vagnen för att alla ska ha lätt att kunna se och upptäcka den.

Hitta barnvagnen

Den vanligaste anledning till att man vill ha en barnvagnsskylt är för att det är en fin detalj och en rolig skylt att smycka ut sin barnvagn med. Men det finns en viktig aspekt till att faktiskt ha en barnvagnsskylt monterad.

Som många vet så är det inte billigt att köpa barnvagn idag, speciellt inte om man köper den ny. Man använder sin barnvagn överallt, när man handlar, ska till BVC eller förskolan mm. Ibland är man iväg med barnet och kan lämna själva vagnen obevakad. I och med att barnvagnen har en barnvagnsskylt så är det ett bra och tydligt signalement ifall den skulle bli stulen eller försvinna. Eller har man parkerat den i ett barnvagnsförråd så är det väldigt lätt att hitta den om det skulle finnas flera vagnar som ser likadan ut.

Barnvagnsskylt namn

Det vanligaste är att man skriver barnets namn på barnvagnsskylten, men vissa skriver även barnets smeknamn vilket gör den ännu mer personlig. Det är även vanligt att man har barnets födelsedatum med på skylten. Fördelsedatumet brukar placeras där skattemärket brukar sitta på en registreringsskylt.

För att gör skylten lite roligare och lekfull så brukar man även lägga till någon symbol eller ett djur. Exempelvis en apa, en fotboll eller ett hjärta. Kanske finns det någon symbol som man kan förknippa med barnet?

Designa en barnvagnsskylt

Vi har ett gäng olika fasta modeller på barnagnsskyltar som man kan välja mellan. Skriv endast in vilket namn ni vill att det ska stå på. Ni har även möjlighet att välja olika djursymboler, färger och typsnitt för att det ska passa ert barn så bra som möjligt.

I vårt designverktyg så är det bara fantasin som sättet stopp. Där har ni möjligheten att göra en helt egen design. Välj mellan olika material, färger, typsnitt och storlekar för att göra en helt egen barnvagnsskylt. Eller varför inte lägga in en egen bild på som ni tycker passar bra.

Kontakta oss

Har ni frågor eller funderingar kring utseende och design på er barnvagnsskylt tveka inte att höra av er så ska vi göra vårt yttersta för att hjälpa till.

Hör av er till oss vi telefon 031 24 11 09 eller maila butiken@jcgt.se

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss