Visar 40 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Namnskyltar i Plast

En elegant namnskylt i plast där ni får er text, ert namn, arbetstitel, företagsnamn ingraverat. Bottenplattan består av en 1,6 mm matt akrylplast. De passar perfekt inom skolan och vården, om ni skall ställa ut på någon mässa eller till personal inom butik och restaurang. Välj mellan olika former och fästmetoder, som nål, magnet och militärklämma. En namnskylt i plast är ett prisvärt alternativ när ni skall välja material. Vi erbjuder ett stort urval av färger som vi hoppas skall passa era behov

Namnbrickor med lång hållbarhet

Våra namnskyltar designas och tillverkas i vår fabrik i Göteborg och vi strävar alltid efter att jobba smart och miljövänligt. Detta ger oss stora möjligheter att tillsammans med kunden ta fram unika namnbrickor till ett lågt pris samt kort leveranstid. Önskar ni få er logga med på er namnskylt så kan ni bifoga den på varje produkt här nedan. Är loggan i flerfärgad så kommer den tryckas på namnskylten med flerfärgstryck.

Börja designa er egen namnskylt i plast redan idag i vårt webbaserade skyltverktyg. Skapa en snygg skylt som ni mer än gärna sätter på er klädsel och visar upp för personen ni möter. För att börja designa, klicka här:

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss