Burskyltar

Att märka upp sin bur med djurets namn och kontaktuppgifter är en bra åtgärd för att förhindra att ert djur blir förväxlat med ett annat. Som när ni t.ex. besöker ett djursjukhus, är ute och reser, lämnar in djuret på hund/katt-dagis eller deltar på utställningar. Händer det något oväntat så gör ni det lättare för personer att snabbt komma i kontakt med er. De kan då lätt se era kontaktuppgifter på burskylten.

Namnskylt hundbur

En burskylt, eller namnskylt till bur, kan se ut på många sätt och här har vi samlat några exempel. Ni har själva möjlighet att ändra skyltarna exakt så som ni vill ha dem, byta färg eller ändra symbol på. Allt för att just ni ska känna att den här burskylten passar till ert djur, vare sig det är hund eller katt.

Våra burskyltar är tillverkade i UV-beständig plast där texterna graveras in för maximal hållbarhet. Burskylten monteras med fördel på gallret i buren med plastclips eller så kan den fästas någonstans på buren med dubbelhäftande tejp.

Tillverkningen av våra burskyltar sker i våra lokaler i Göteborg. Något som gör att vi kan minimera ledtider vid leverans och säkerställa produktens kvalitet.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss