Burskyltar

Att märka upp sin bur med djurets namn och kontaktuppgifter är en bra åtgärd för att förhindra att ert djur blir förväxlat med ett annat. Som när ni t.ex. besöker ett djursjukhus, är ute och reser, lämnar in djuret på hund/katt-dagis eller deltar på utställningar. Händer det något oväntat så gör ni det lättare för personer att snabbt komma i kontakt med er. De kan då lätt se era kontaktuppgifter på burskylten.

Burskylt för katt och hund

Våra burskyltar är tillverkade i UV-beständig plast där texterna graveras in för maximal hållbarhet. Det går att välja mellan en rad olika motiv, allt för att just ni ska känna att den här burskylten passar till ert djur, vare sig det är hund eller katt.
Burskylten monteras med fördel på gallret i buren med plastclips eller så kan den fästas någonstans på buren med dubbelhäftande tejp. Våra burskyltar finns i 13 olika färgkombinationer.

Tillverkningen av våra burskyltar sker i våra lokaler i Göteborg. Något som gör att vi kan minimera ledtider vid leverans och säkerställa produktens kvalitet.

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss