Husnummerskyltar

En husnummerskylt på er husvägg eller vid er entré är ett snyggt och enkelt sätt att visa vilket nummer er bostad har. I ett område där det är många hus så kan det vara svårt för en utomstående att hitta rätt. Därför är en nummerskylt till ert hus en bra lösning.

En skylt med ert husnummer kan sättas varsomhelst där informationen kan tänkas behövas. Det kan vara på er husfasad nära vägen, den kan sättas vid er ytterdörr eller på er brevlåda. Här kan ni skapa och beställa stora som små husnummerskyltar som passar för just ert ändamål.

Skapa egen nummerskylt

Det finns olika sätt att numrera sin bostad på ett vackert sätt. Antingen att ni gör det med en av våra husnummerskyltar eller så kan ett par rejäla fasadsiffror passa bra. Kolla in våra fasadsiffror här:

Hos oss kan ni skapa en egen husnummerskylt från grunden och i realtid se hur utseendet kommer att bli och till vilket pris. Det ni ser är det ni kommer att få. Tänker ni sätta skylten på en ljus vägg så är en mörk skylt att föredra för ökad synlighet. Skall skylten synas från långt håll så bör den vara lite större än om den skall ses på ett kortare avstånd.

Skriv själva in ert nummer / siffra på skylten och gör den så snygg som ni bara kan. Skylten tillverkas sedan i ett starkt och hållbart material som håller länge och som kan monteras inomhus och utomhus. Börja utforma era husnummerskylt hos oss idag.

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss