Visar 30 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Om fasadsiffror

Smaken är som baken. Detta gäller i de allra flesta kontexter och val av fasadsiffror är inget undantag. Tvärtom är det ett val som kommer att prägla fastigheten under lång tid framöver. Fasadsiffror ger karaktär. Det säger någonting om den byggnad på vilken de sitter. Att välja fasadsiffror är något som många människor aldrig kommer att göra under hela sina liv. Fastighetsägare kan komma att göra det vid något eller ett par tillfällen men det är ovanligt. Detta gör att man, då man står inför uppgiften att välja fasadsiffror, bör tänka efter både ett och två varv. Hur vill jag egentligen att fastigheten ska uppfattas? Detta är centralt vare sig det handlar om en villa, ett lägenhetskomplex eller en annan typ av byggnad.

JCGT och fasadsiffror

Under åren som aktiva inom svensk skyltmarknad har vi växt både på bredden och på djupet. Vi har växt till att bli ett självklart val för mängder av såväl privatpersoner som företag som står inför uppgiften att skaffa nya fasadsiffror – eller andra typer av skyltar för den delen. Vi brinner för det vi gör och det tror vi är den viktigaste anledningen till att allt fler väljer våra produkter för varje år som går.

Våra fasadsiffror

Val av fasadsiffror handlar till syvende och sist om tycke, smak och stil. Hur vill jag att fastigheten jag äger eller ansvarar för ska uppfattas utifrån. Här spelar fasadsiffrorna onekligen en stor roll eftersom de utgör en viktig detalj på byggnaden. Det handlar å ena sidan om de siffror man väljer ska matcha byggnaden på vilken de ska sitta. Å andra sidan är ”matcha” ett relativt begrepp. Vill man att de fasadsiffror man väljer ska ligga i linje med fastighetens arkitektoniska framtoning? Då kanske det kan vara läge att tänka mer traditionellt kring den produkt man väljer. Om man däremot vill vara lite nydanande och testa på något nytt – ja, då kan det vara läge att gå emot strömmen. Detta är upp vill varje kund men vi på JCGT bistår gärna med vår expertis kring fasadsiffror.

Fasadsiffror / hussiffror är också viktiga ur en säkerhetsaspekt. Vid akut sjukdom är tiden en oerhört viktig faktor och räddningspersonalen behöver komma fram till den drabbade så fort som möjligt. Då är en tydlig fasadsiffra ett bra hjälpmedel, ett hjälpmedel som kan rädda liv.

På JCGT erbjuder vi två olika typer av fasadsiffror:

Aluminium

Stilrenhet och kvalitet. Det är vad fasadsiffror i aluminium utstrålar. Detta har varit ett självklart val för fastighetsägare i många år. Det är inte särskilt svårt att förstå varför så är fallet. Förutom att detta är ett väldigt vackert alternativ – fasadsiffror som passar till olika typer av byggnader och arkitekturstilar – så är det dessutom ett väldigt hållbart alternativ. Den som skaffar fasadsiffror för utomhusbruk kan glädjas åt att produkten inte kommer att rosta. Du väljer själv storlek och typsnitt på de fasadsiffror i aluminium som du beställer från oss. Vi på JCGT tar emot din beställning, tillverkar och levererar produkten, snabbt och enkelt!

Plexiglas

Vår andra lösning, som är minst lika populär som ovanstående fasadsiffror, består av plexiglas. Här får du, som kund, välja mellan siffror i antingen vitt eller svart utförande. Här kan det förstås vara klokt att välja en färg som utmärker sig på den fasad som du har. En vit siffra är exempelvis att föredra mot en mörk fasad. En mörkare siffra är tvärtom bäst mot en ljusare sådan. Detta är kanske en uppenbar komponent vid val av fasadsiffror, men ändå relevant att förtydliga om ni frågar oss. Precis som vid val av fasadsiffror i aluminium så får du välja storlek och typsnitt på de siffror du valt. Se till att fundera noga så att du hittar en stil som förgyller ditt hus och ger det den stil som du vill att det ska ha. Här ska poängteras att det inte finns några rätt eller fel. Det finns traditionella och mindre traditionella val.

Mässing

Vår tredje lösning, en nyare och lyxigare variant av fasadsiffror. Mässing är ett populärt material när det kommer till skyltar och annan utsmyckning. Ett material som är mer kostsamt men också elegantare och väldigt stilfullt. Det är ett snyggt och hållbart material som ändras ton i färgen med åren. Unna er fasadsiffror i mässing och förvandla en tråkig vägg till något vackrare.

Montering av fasadsiffror

Har du beställt, eller funderar på att beställa, fasadsiffror från JCGT? Då ska du veta att alla produkter, alldeles oavsett material och utförande, kommer med en tydlig monteringsguide. Du kommer att läsa av instruktionerna och montera dina siffror utifrån dessa. Om några frågetecken skulle dyka upp så är du självklart välkommen att kontakta oss på JCGT. Vi hjälper dig!

Fasadsiffror för alla

Hos oss på JCGT är alla välkomna. Våra produkter finns för alla typer av fasader och kan användas därefter.

Privatpersoner

Har du en villa som behöver nytt hussiffror? Titta igenom det utbud av siffror som vi erbjuder. Många villor i Sveriges pryds idag av fasadsiffror som designats och tillverkats av oss på JCGT. Ett tips är att också titta på våra andra produkter för husnummer. Kanske vill du ha ett husnummer där siffran står i bokstäver istället för siffror?

Företag och organisationer

På JCGT har vi lång erfarenhet av att jobba med företag, organisationer och föreningar i en stor variation av branscher. Bland våra kunder finns allt från större till mindre företag. Allt ifrån privata till offentliga organisationer av varierande typ. Vi vet vad som krävs för lyckade samarbeten mellan vår verksamhet och er. Fasadnumret ni beställer designas och specialanpassas efter era behov och önskemål. Då all design och tillverkning sker i våra lokaler så kan vi garantera hög kvalitet på fasadnumret och en snabb och krångelfri leverans.

Investera i högkvalitativa fasadsiffror idag!

Vill du förgylla fasaden på ditt hus med nya, fina fasadsiffror? Då kan du glädjas åt att du har hamnat helt rätt. JCGT tillhör ett av Sveriges snabbast växande företag inom fasaddekor, husnummer och liknande produkter. När du tar kontakt med oss kan du räkna med två saker: 1) Högkvalitativa produkter som kommer att hålla under många år framöver. 2) Ett samarbete som består av smidig dialog och tydliga villkor från början till slut. Detta garanterar vi.

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss