Filter Close filter

Material

  • Aluminium
  • Mässing
  • Plast
  • Trä
Visar 27 produkter
Filtrera Open filter
Rekommenderade Open sort

Nummerskyltar – stora som små

Nummerskyltar är främst till för att skapa ordning och reda i samhället. Tydliga numrering underlättar för alla som rör sig i omgivningen och det tar bort osäkerhet. Med nummerskyltar menar vi, kort och gott, skyltar med nummer på. Sifferskyltar som det också kan kallas. De kan se ut på olika sätt, olika storlekar, färger och material. En nummerskylt bör passa bra in i dess omgivning och inte sticka ut för mycket, oftast skall den inte stjäla fokus utan endast finnas där vid behov.

Nummerskyltar för blandad användning

Som sagt tidigare så kan en nummerskylt se ut på olika sätt, det finns inga rätt eller fel. Ibland skall endast numret finnas på skylten och ibland skall skylten kombineras med en text eller symbol. Det viktigaste är att skylten är tydlig så den som befinner sig i omgivningen skall förstå den. Nummerskyltar som skall sättas upp på en offentlig plats kan med fördel designas med ett roligare utseende, med snygga färger och dekorativa symboler om så önskas. Skall nummerskyltarna sitta på en icke-offentlig plats, som ett lager exempelvis, så är det inte lika nödvändigt. Våra nummerskyltar kan beställa av företag och av privatpersoner. Med nummerskyltar menar vi inte registreringsskyltar till bilar, behöver ni en ny nummerskylt till bilen så är det Transportstyrelsen ni ska vända er till.

Vilka nummerskyltar tillverkar vi?

Husnummerskyltar

Nummerskyltar med ert husnummer som hjälper era gäster, brevbärare, taxichaufförer och räddningstjänst att enklare hitta till er bostad. Hos oss kan ni designa era nummerskyltar för ert hem och ge det en personlig touch.

Fasadsiffror / Fasadnummer

Fasadsiffror i form av utskurna siffror som ni kan beställa i olika material som plexiglas, aluminium och mässing. Välj mellan olika storlekar och typsnitt och montera enkelt upp dessa på er husfasad. En fasadsiffra kan även användas för invändigt bruk, som vid en hiss för att visa vilka våning ni befinner er på.

Lägenhetsnummerskyltar

Varje lägenhet har ett nummer och detta bör vara markerat på ovansidan av dörrkarmen. Hos oss kan ni designa och beställa era lägenhetsnummerskyltar och få dem levererade snabbt och enkelt. Hör av er till oss om ni vill beställa en större mängd.

Barnvagnsskyltar

Med barnvagnsskyltar brukar man mena en skylt som ser ut som en liten registreringsskylt som kan sättas upp med buntband på en barnvagn. Även på en rullator och robotgräsklippare om man vill. Det vanligaste här är att skriva barnets eller gräsklipparens namn på skylten, men även födelseår, som ju är ett nummer.

Hotellrumsnummerskyltar

Om det finns någon typ av dörr som definitivt bör vara uppmärkt med sitt rumsnummer så är det hotelldörren. Det skulle vara mycket utmanade för gästen att hitta rätt annars. Ta del av våra lyxigare hotellskyltar och skapa en snygg nummerskylt som passar er just ert hotell.

Parkeringsskyltar

Enskilda parkeringsplatser bör vara tydligt utmärka med en nummerskylt som visar parkeringsrutans bestämda nummer. Extra viktigt vid en bostadsrättsförening eller vid hyreshus. På nummerskylten är det också möjligt att visa vilken typ av parkering detta är, exempelvis för husbilar eller för elbilsladdning.

Övriga nummerskyltar

  • Till elskåp
  • Till lagerhyllor
  • Till skåp i omklädningsrum
  • Till maskiner

Designa egna nummerskyltar enkelt på webben

Hos oss kan ni snabbt, enkelt och framförallt billigt skapa och beställa era nummerskyltar helt själva. Ni har då möjligheten att bestämma storlek, färg, material, fästmetod och innehåll på skylten så som ni önskar. Vi har tagit fram förslag på utseende på ett flertal olika nummerskyltar och dessa kan ni använda när ni gör era egna skyltar. Hittar ni ingen som passar just era behov så kan ni enkelt ändra dessa så de passar. Börja designa era nummerskyltar direkt Här.

JCGT och nummerskyltar

Vi på JCGT har tagit fram och tillverkat nummerskyltar i många år nu och vi har en gedigen erfarenhet. Vi har koll på material och vi använder de med en lång hållbarhet och god kvalitet. Är ni i behov av att beställa nummerskyltar så är ni välkomna att göra det hos oss. Har ni några frågor och funderingar så är det bara att ta kontakt med oss. Antingen via telefon eller mejl.

031 24 11 09
butiken@jcgt.se

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss