Ingen reklam tack skyltar

Gör en insats för miljön genom att säga nej till reklam. En skylt med texten Ingen reklam tack på er brevlåda eller dörr gör att ni slipper få brevlådan fylld med en massa papper och plast som åker direkt ned i soporna. Hos oss kan ni designa och skapa er en egen Ingen reklam skylt från grunden. Välj material, vilken form, färg och text och skapa på så sätt en unik skylt som passar just för er.

Små Ej reklam skyltar till stor nytta

Undvik oönskad reklam med en snygg skylt som ni enkelt monterar upp och som håller för både inomhus- och utomhusbruk. Säg nej till reklam och gratistidningar med en liten och enkel skylt och hjälp till att bidra till en hållbarare värld med minskad skövling av skog. Skapa en egen självhäftande skylt eller en magnetskylt till er brevlåda och slipp på så sätt all oadresserad reklam.

Det finns inget rätt eller fel vad som skall stå på en Ej reklam skylt, det viktigaste är att den är tydlig för brevbäraren. Tänk på att reklam som är adresserad, den där ert namn står på, inte går att undvika med en Nej tack till reklam-skylt då brevbäraren, enligt postlagen måste dela ut den till er.

Samhällsinformation och Gratistidningar

Det finns annan typer av information / material som kommer till er brevlåda som inte förhindras av en ingen reklam skylt. För viktig samhällsinformation gäller tryckfrihetsförordningen och yttrandefrihetsgrundlagen, vilket gör att ni inte kan välja bort att få den.

Även lokala gratistidningar berörs inte av en ej reklam tack skylt men här kan man enkelt bara skriva till ”Gäller också gratistidningar” eller ”Inga gratistidningar tack” på er skylt. Då slipper ni också dessa. Det går dock inte att säga nej till en gratistidning med ja till en annan, då får man allihop.

Skapa er ingen reklam tack skylt här idag, dessa kan kombineras eller sättas ihop med våra brevlådeskyltar, som ni hittar här:

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss