Takskyltar

En takskylt är synlig från ett längre avstånd och fångar lätt ögat hos besökaren. En takskylt består oftast av namnet på ett av lokalens rum samt en pil som pekar ditåt. Den passar perfekt i en större lokal med många vägar eller korridorer som kan förvirra era gäster. Är personen ny i lokalen så vill hen oftast lätt kunna navigera sig och smidigt kunna hitta till exempelvis en toalett.

Takskyltar i olika färger med olika symboler

En takskylt kan designas på olika sätt och möjligheterna är stora. Det går att kombinera flera rader med text eller flera olika symboler på samma skylt, samt en pil som pekar ut åt vilket håll dessa rum ligger. Det går även att kombinera fler takskyltar så de hänger på rad. Vi erbjuder ett stort utbud av färger och symboler som är enkla att förstå och tydliga att se. En takskylt med en tydlig symbol hjälper en person från ett annat land lika effektivt som en person som kan det svenska språket.

Våra takskyltar designas och tillverkas i Göteborg och vi använder de bästa materialen som finns på marknaden. Behöver ni takskyltar så är ni välkomna att höra av er till oss och så återkommer med en offert.

JC Gravyr & tryck logga

Låt oss hjälpa er!

Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några funderingar. Vi hjälper er mer än gärna.

Kontakta oss